Kediyi Nasıl Yıkarım

Kedimi Nasıl yıkarım yardım ederseniz sevinirim

9 CEVAP

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Aslında yıkamak yerine kuru şampuan tercihi bana daha doğru geliyor :)

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Hava sıcak olduğunda yıkamanızı öneririm yada yıkandıktan sonra sıcak bir odaya koyun yıkarkende ben kuru şampuan kullanmıyorum bebek şampuanı kullanıyorum ve bir zararı olmuyor ve de yıkandıktan sonra çok güzel kokuyor suratına çok fazla su tutmayın çünkü hoşuna pek gitmiyor.

pamuk18pamuk
pamuk18pamuk

13496

Bir de suyun soğuk yada sıcak olmamasına dikkat edin ılık su olmalı normal insanın yıkandığı sudan biraz daha soğuk olması gerekiyor

Gofretsla
Gofretsla

116585

HakanCanKinik
Bebek şampuanı cilde zararlı oluyor ya:)(kedi ve köpek)
Kedinizi 3-4 ayda 1 yıkamak en ideali
Öncelikle şu çok kaynar çok soğuk olmasın banyoda cam açıksa kapatın küvet varsa işiniz kolay gerçi bir duşa kabin yeter size:)
Kulaklarına gelmeyecek şekilde kedinizin heryerini islatin daha sonra kedi ŞAMPUANINI üzerine dökün ve heryerini ovalayin 1 kere yeterli olacaktır.Cikinca ceyranda kalmasın UFO varsa yakın yanına götürün biryandan da kedinizi orta tuşta makineyle kurutun 8 saat ufacık bir rüzgar görmemesi lazım
İyi PATİLER:)

Duman14
Duman14

14039

ben yıl içinde 3 kere uygun diye düşünüyorum toz toprak durumları dışında kediler suyu sevmez evet biz bir kere yıkadık kulaklarına kesinlikle gelmesin içine kaçmamalı vücut kısmını sakince ve alçaktan fıskiye ile yıkayın ılık ve az açılmış su ile fazla su sesi ve soğukluk onu korkutabilir ama sıcakta olmamalı vücut ısısını dengelesin kafasını elinizle yıkayın ellerinizle kediyi tutarken sıkmayın yıkamadan önce tırnaklarını kesmenizi tavsiye ederim gözlerinede su gelmesin sadece baş kısmını yıkayın elinizle sonrasında sıcak bir odada az açılmış yani sesi az çıkan bir kurutma makinesiyle temizleyin ses onu korkutabilir ve kaçabilir elinizden geldiğince kurutun uyumak isteyecektir havluya sarın kaloriferin yanında rahatça yatsın benim bildiğim yıkama şekli böyle ve biz böyle yıkadık sorun çıkmadı farklı şekilde yıkayanlarda olabilir ayrıca 2 kişi yıkamak sizin açınızdan daha iyi olur :)

@Duman14 yeterince açıklamış uygun kedi şampuanını almanızı tavsiye ederim Biz ara sıra Johnson's baby bebek şampuanıyla yıkıyoruz sonuç gayet güzel oluyor ve mis kokuyor.

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Bebek şampuanları iyi bir seçim olabilir fakat kedinin kendine özel kuru şampuanları oluyor onları tercih edebilirsin. Ben patilerini yıkıyorum iki üç günde bir kuru şampuan'a geçmedim daha. :)

Herkese cevap için teşekkür ederim

tika_waylan
tika_waylan

13980

Sac kurutma makinesi bazi kedileri korkutuyor strese sokuyor sac kurutma makinesi kullanmayin sakin o riski almayin ya da xok uzaktan sesini dinleyin korkmazsa kurutun.
Ama bence.YİKAMAYİN. kedi yikanmaz hele bu mevsimde hic yikanmaz o kendini yalar temizler. Cok istiyorsaniz mayis haziran gibi yikayin.
Kediniz ishal olduysa yikamak zorunda kalabilirsiniz eldiven takin ilik suyla yikayin kedi sampuani kullanin iki kisi yikauin once inyernetten videolar izleyin gercekteb cook zor olabilir sizi tirmalayanilir strese girebilir.
Toza topraga giriyorsa eger bir pamugu islatip hafif hafif silin o da kendini yalayarak size eslik edecektir hatta ben sirkeyle islattigim pamukla cok hafif siliyorum kalori fe ri son sicaklikta aciyorum ki yikamadigim halde sirf silip azivik islandigi halde cunku hasyalanabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1689 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR