Geveze Bir British Shorthair/Scottish Foldu Olan? :)

AlacaHurrem
AlacaHurrem

800 Puan

Merhaba, benim 4 aylık bir scottish straight cinsi kedim var. %99 british shorthair geni taşıdığından tıpatıp bir british shorthair gibi görünüyor. Normalde bildiğim kadarıyla bu cinsler sessiz ve sakin oluyorlar. Ancak benim kedim aşırı geveze. Kendi kendine koştururken bile homurdanıp garip sesler çıkarıyor. Lavaboya veya mutfağa girdiğimizde kapı önünde her türlü ses tonuyla miyavlıyor.. hatta bazen öyle bağırıyor ki sesi değişiyor. Böyle geveze british/scottish sahibi var mı? Yoksa bu anormal bir durum mu anlayamadım.. Teşekkürler :)


6 CEVAP

AlacaHurrem
AlacaHurrem

800

Cevaplarınız için teşekkürler. Bir tane daha kedim var tekir cinsi onda hiç böyle şeyler yaşamadık o yüzden sormak istedim.. Cinsten ziyade karakterden kaynaklanıyor heralde, homur homur homurdanmasına alışmaktan başka çaremiz yok anlaşılan :)

Duman14
Duman14

14039

Bazı kediler insan sesi gibi bile miyavlayabiliyor youtubede bulabilirsiniz o videoları anlrmal bir şey olduğunu sanmıyorum:)

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Kedilerin hepsinde var bu olay. :)

polo
polo

9117

o kedinizin cinsinden degil yaşından kaynaklı biraz büyüsün kalmayacak o halleri yine gittiginiz yere gelir ama daha sakin daha olgun davranıyorlar eskisi gibi evin içinde koşturması bi yere çarpacak diye ödümün koptugu zamanları geride bıraktık biz

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Karakterden kaynaklanıyor evet, çünkü benim şuan bir Tekir kedim var afacanlığı hat saffada. :)

Benim scotishimin de öyle:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1057 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR