Kedilerde Ağız Kokusu

ecert
ecert

993 Puan

kedim yaklaşık 3 haftadır bizimle, geldikten kısa bir süre önce ağız kokusu başladı. veteriner mamadan kaynaklı olmadığını ağız çevresinde çok az bi seviyede mantar olduğunu söyledi ve crystalin animal health spreyini verdi. yaklaşık 1 haftadır kullanıyoruz ama düzenli olarak sıkamıyoruz çünkü sıkılacağını anladığı anda kaçmaya başlıyor tüm kollarım kedi tırmığı içinde. güç bela olsa da her gün sıkıyoruz. buna rağmen aynı koku devam ediyor hiçbir gelişme yok. benzer durumu yaşayan ve önerisi olan var mı?

8 CEVAP

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Mamadan dolayıdır. İnsanlar gibi hayvanlarda yedikleri besinin kokusunu ağızlarında bırakabiliyorlar. İnsanlar nasıl sarımsak, soğan yediklerinde ağızları kokarsa kedilerde aynı şekilde kötü içerikli yada kokusu kötü olan bir mama yediklerinde bu ağızda koku yapar.

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

Hangi mamayı kullanıyorsunuz?

ecert
ecert

993

önce bizde diş problemlerinden şüphelendik ama veterinerden dişlerinde bir sorun olmadığını öğrendik. haftaya bir aşımız var o zamana kadar geçmezse tekrar danışıcam veterinere. teşekkür ederim uyanırınız için.

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Benim kedimnde kokuyordu yavruyken oluyr dedi şuan 4 aylık koku geçti

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Bizimkine bi ara kucucuk bir parca sucuk vermistik özenmesin diye 2 hafta kokmustu. Sonra gecti. Ama.mamadan baska bsy vermenizi onermem :)

hazalsenol
hazalsenol

10389

Cevabınızı zaten kendiniz vermişsiniz düzenli olarak sıkamıyoruz diye. Düzenli kullanmanız gerekir mantar gibi durumlarda

ecert
ecert

993

mamayı kiloyla alıyorum o yüzden markasını şu an hatırlayamıyorum. bende o yüzden olduğunu düşünmüştüm ama veteriner mama kokusuna benzemediğini söyledi. bu günden itibaren ne kadar direnirse dirensin düzenli olarak sıkmaya özen göstericem bakalım işe yarayacak mı. teşekkür ederim hepinize.

Edadv
Edadv

1437

Merhaba. Benim kedimde de aynı sorun vardı ve veteriner tartar olduğunu söyledi. Gerekli tedaviyi uygulayınca şimdi mis gibi. En kısa zamanda veterinere gidin çürük vs olmadan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 763 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR