Pencereler

emreztrkk37
emreztrkk37

4368 Puan

Merhaba yaz geliyor ve evimiz akşam güneşini çok alıyor içerisi sauna gibi oluyor. kapı pencere açmaya korkuyoruz daha önceki 2 kedimiz balkondan düştüğü için öldü. üçüncüyü kaldıramayız. İnternetten çok araştırdım Pilekitty diye birşey var %100 garanti veriyorlar ama pencere başı net 350 TL istiyorlar o kadar durumum yok. Çelik teller işimi görür mü acaba. Ya da başka bir alternatifi olan var mı ?

7 CEVAP

Luckyssss
Luckyssss

16565

sineklik olabilir bence bizde kullaniyorduk ise yariyordu

Minnak53
Minnak53

10961

Pilekitty aslında sineklik bildiğimiz boşa paranızı vermeyin güzel bir camcı ile anlaşıp taktırın;))

polo
polo

9117

bizim camcı tanesini 30 tl ye yaptı montajda dahil 4 pencere için yaptırdım içim rahat 350tl neymiş yani saçma

fdemirsoy
fdemirsoy

794

hem sineklik yaptırın hemde çift açılım. evde yokken üstten açarsınız. ama sinekliklerinizde pileli olsun diğerlerini atlayarak açabilirler.
ayrıca pilekittinin videolarını izlerseniz hem sineklik hemde plastik malzemeden koruma yapılmış kilitleme mekanizması var kediler ve çocuklar hiç bir şekilde açamazlar. istanbulda yaşıyor olsam yaptırırdım fakat fiyatının o kadar yüksek olduğunu bilmiyordum.

Nslshtngr
Nslshtngr

11

Ne kadar zor kedi bakmasi. Yazin tamamem iskenceye donusuyor. 11. Katta oturuyoruz, iki kedimiz var, kapilara akordeonlu tel yaptirdik. Bi baktim onun altini delip cikmislar, tekrar yaptirip alt kismini kafes yaptirdik. Sen de akordeonlu surgu yaptirabilirsin

emreztrkk37
emreztrkk37

4368

Akordeonlu sürgü sineklik babamın evinde var dikey katlanıyor. Kedi bakmıyor ama dışardaki kediler parçalamışlar mutfak telini. O yüzden her tele güvenemiyorum.

selamgur
selamgur

4

Kediler için pileli veya normal tül ile yapılan ürünler işe yaramaz tabi seçeceğiniz ürün bütçeyi biraz aşmanız gerekir sonuçta sağlam ve kaliteli olacak 150 tl içe açılır kilitli paslanmaz kediye %100 dayanıklı marmara sineklik telini araştırabilirsiniz. hem paslanmıyor hem havayı kesmiyor hemde estetik pencerede belli bile olmuyor
içeri açılıyor yani dışa ittirilmiyor ve kilit takılıyor cam açık işe gidebilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2043 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR