Köpeğim Kısırlaştırıldıktan Sonra Yürümek İstemiyor

8.5 aylık köpeğim 3 gün önce kısırlaştırma ameliyatı geçirdi. Fakat şimdi yürümek istemiyor ihtiyaçlarını gidermesi için bile çok zor yerinden kaldırıyoruz hemen oturmak istiyor. Bu geçici bir durumdur değil mi ?

16 CEVAP

Canını,sağlığını korumaya çalıştığım Allah'ın bana emaneti olarak gördüğüm köpeğimi sizden çok düşünüyorum merak etmeyin. Zaten düşündüğüm,endişe ettiğim için böyle bir soru sordum sakin olabilirsiniz!

SedaSD
SedaSD

2303

Çok geçmiş olsun, bu gibi çok önemli konularda insan çok evhamlı oluyor sizi anlayabiliyorum, inşallah bir sorun değildir, geçicidir. Endişelenmişsiniz ki sormuşsunuz, keşke cevap yazarken hepimiz bu endişeyi anlayıp ona göre bir üslupla yazsak. Kimse burada birilerini anlatmak istediğinden çok farklı anlayıp yazmamalı. Yavrukedii3 lütfen biraz hoşgörü ve düşünce!

fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim düne göre biraz daha iyi en azından kendiliğinden kalkıp bikaç adım attı dışarı çıkınca da bikaç adım atıp daha sonra oturuyor sonra tekrar yürüyor sanırım huzursuz oluyor.

Yavrukedii3
Yavrukedii3

247

Oyle olunca da ne? Siz gecirin birds kisirlastirma ameliyati bir De sizi gorelim nasil olur? Rahat birakin hayvani agrisi var!

Ameliyat geçirmiş elbette yürüyemez

Biraz daha zaman tanıyın, hala böyleyse veterinere götürmelisiniz

Zorlamayın kendi haline bırakın bence.

akşama kadar yerinden kalkmıyor öyle olunca da. Neşesi ve iştahı yerinde sadece ayağa kalkmak istemiyor.

Minnak53
Minnak53

10961

İsterseniz vetinizi bir yarın arayın neden böyle olduğunu sorun gerekirse götürün belkide mikrop kaptı birşey oldu geçmiş olsun:(

internetten araştırdığımda erkek köpeklerin kısırlaştırması çok kolay 1 gün sonra eski hallerine dönüyor demiş herkes. ben de okuduğum onca şeyin üstüne köpeğim 5 gündür yürümek istemediği için endişelendim. (Yürüyemiyor değil, yürümek istemiyor sorun bu zaten)

GoldenOdin
GoldenOdin

12760

Kısırlaştırmaya ne kadar para ödeniyor. Biliyorum konuyla alkasız ama

350 tl ameliyat ücreti ödedim. ama önceliğiniz ameliyat yapılan yerin durumuna ve ameliyatı yapan kişiye odaklanmak olmalı.

onrgrsy
onrgrsy

6

Son durumunuz nedir? Aynısı bizimde başımıza geldi suanda cok yeni

Merhaba köpegimi bnde kisirlastirdim. Ameliyattan sonra birkac adim atip otiruyor. Guc yok arka bacaklatda. 3 gindur cisini kakasinida yapmadi. Lütfen bi bilen varsa yorum yazabilirmi. poyrazthegolden gibi ayni

Merhaba köpegimi bnde kisirlastirdim. Ameliyattan sonra birkac adim atip otiruyor. Guc yok arka bacaklatda. 3 gindur cisini kakasinida yapmadi. Lütfen bi bilen varsa yorum yazabilirmi. poyrazthegolden gibi ayni

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3366 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR