Kedilerim Anlaşamıyor

fdemirsoy
fdemirsoy

794 Puan

1 yaşında ki erkek kedim yalnız kalmasın diye düşünerek 4 aylık bir dişi yavru kedi sahiplendim.
Evde ki kedim arkadan yaklaşarak yavrunun her seferinde boynundan yakalayarak ıssırıyor.
Yarın tam 1 hafta olacak ve hiç bir gelişme yok.
Gündüzleri işte olduğum için küçüğü tüm eşyaları ile birlikte salona kapatıyorum büyükde tüm evi özgürce gezmeye devam ediyor.
Akşam eve geldiğimde ikiside yaş mama sevdiğinden aynı odada ikisine ayrı tabaklarda yaş mama veiryorum. Fakat mama biter bitmez büyük küçüğün yine tepesine biniyor.
Oğlumu bu huyundan nasıl vazgeçiririm? Neden ıssırıyor olabilir?

11 CEVAP

fdemirsoy
fdemirsoy

794

malesef hala bir gelişme yok :(

Duman14
Duman14

14039

Basit çiftleşmek istiyordur ve yavru kedi çok küçük ikisinide kısırlaştırın benim kedim 6 aylık erkek sahiplendirdim yeni evinde 3 yaşında erkek bir kedi daha var ve kardeş gibiler dişi/erkek birleşimi sıkıntı olabilir kısırlaştırmanız şart hamile kalırsa bu işin geri dönüşü yok

fdemirsoy
fdemirsoy

794

erkek kedim zaten kısır. diğeride ameliyat için çok küçük

Duman14
Duman14

14039

Anladım diğeri geldiği zaman birden mi karşısına çıkardınız

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Benim kedim 2 buçuk aylikti yanina 2 aylık bi kedi daha aldık yalnz kalmasn dye o pamuk prenses gitti canavar geldi sanki bi dövüyor anlatamam artik vercem dedim tam 2 hafta geçmişti bi baktım geceleri birbirlerini yaliyrlar sarilip uyuyorlar yani biraz zaman verin gerckten alisiyorlar ve çok mutlu oluyorlar sabhlari didiserek uyanıyorlar ama onlarda öyle oynuyor işte iyiki 2 taneler :)

fdemirsoy
fdemirsoy

794

ceyda hanım içime su serptiniz. umarım sabrımın sonu selamet olur. herşey onların iyiliği için

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Kesnlikle alisyrlar ve çok daha gzel oluyr 2 kedi negzel oynuyorlar vicdanende cok rahtm

rabiaari
rabiaari

4941

Son duurum nedir:)

Duman14
Duman14

14039

Benim 6 aylık kedim 4 yaşında ki kediyle anlaştı aşamalı olarak anlaştırdılar ama zaten kedilerle araları iyiymişki hemencecik kardeş gibi oldular tırnaklar çıkıyorsa ve asi miyavlamalar çıkıyorsa birbrilerini sevmiyorlardır ama tırnaklarını çıkarmadan dövüşüyorlarsa oyun oynuyo olabilirler

AlacaHurrem
AlacaHurrem

800

Benim iki dişi kedim var. Biri hemen hemen 2 yaşında diğeri 5 aylık. Yaklaşık 3 aydır beraberler, büyük olan hala her fırsatta küçüğünü yakaladığında ısırıp bağırtıyor.. 3 aydır evde kimse yokken bir arada bırakamıyoruz. Biraz karakter meselesi, büyük kedim genel olarak agresif bizi falan da çok ısırır, küçüğü tam bir mülayim. Paket yap sesi çıkmaz :) Yani demem o ki kediniz normalde de hırçındıysa biraz zor..

Nayeli
Nayeli

2785

bn de erkek kedi yalnız kalmasın diye yanına dişi aldım. ikisi de artık kısır:) ama buna rağmen evi dağıtıyorlar. koşma, kovalama, üstüne zıplama, patileme, hafif ısırma, köşeye sıkıştırmalar hep var:) oynuyolar aslında.
yani eğer tıslama yoksa, önünü kesme, yemeğin tuvaletin kapının önüne yatarak yol kesme yoksa bir sıkıntı yok. interetteki videolara çok özeniyorum. böle yanyana yatmalar. birbirini yalamalar:) bizde yok. 5 aydır beraberler henüz o aşamaya gelmediler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5274 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR