Antibiyotik

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906 Puan

Köpeğim biraz üşütmüştü aşı olacağı için tamamen iyileşsin diye veterinerimiz antibiyotik verdi önceden çok sevdiği bir vitamin veriyordum devam ediyorum ama antibiyotiğin tadını hiç sevmiyor içiremiyorum. Vitamin ile antibiyotiği birbirine karıştırarak vermeyi denedim yine içmedi nasıl içirebilirim? Ayrıca veteriner antibiyotiği bir ölçü vermemizi söyledi ama kutunun içinden bir enjektör çıktı üstünde mililitre yanında da kilo yazıyor köpeğim yaklaşık 2 kilo bu da yaklaşık çeyrek mililitreye denk geliyor sizce 1ml mi vermeliyim bütün enjektörü mü doldurmalıyım yoksa 2 kiloya denk gelen miktarda mı vermeliyim? (1ml 5 kiloya denk geliyor)

3 CEVAP

SedaSD
SedaSD

2303

Arkadaşım kedisinde bu üşütmeden dolayı bir tedavi olmuştu antibiyotik ile. İçirme konusunda bayağı zorlandık Veteriner hekimimize veremediğimizi söylediğimizde kendisi eve gelip gösterdi ağzının yanından yatay bir şekilde enjektör ile hemen sıktı ağzına. Tabii bunu biz iki kişi ile tutarak verdik daha sonrasında. Ne kadar vereceğiniz konusunda ise hekim sözünden çıkmamak daha iyi diye düşünüyorum ama arada bayağı fark olduğu için en iyisi ona danışmak... Kedi üzerinden anlattım fakat yardımcı olabilirim düşünce ile yazıyorum. İnşallah sağlığına en kısa zamanda kavuşur. Minnoşa sevgiler... :)

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Teşekkür ederiz bilgi için. Fakat benim problemim zaten veterinerin bana ne kadar vermemi söylediğini tam olarak anlamamam bir ölçü derken neyi kastetmiş olabilir

Bir telefon kadar uzaginizda değil mı veterineriniz ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 697 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR