Neden Cins Kedilere Karşısınız?

Artık şu konuya açıklık getirmek istiyorum cins köpeklere karşı değilsiniz ama kediye gelince sokaktan sahiplenin barınaktan sahiplenin peki neden? İstediğini sahiplenir insan cins kediler ne yapsın o zaman sürünsün mü? Sokağa mı atılsın?

39 CEVAP

Goupe
Goupe

114799

Kimse kimseye cins kedi almayın demiyor! Satın almayın diyor. İster cins ister değil satın almayın. Petshop'larda insanların ilgi odağı cins kediler olduğu için sokaklarda cins olmayan kediler dolaşıyor. Bir hayvanı rengi , tüyü , huyu yüzünden alacaksanız hiç almayın. İnsanlar gösteriş için göz güzelliği için cahil cahil iş yapıyorlar. Cins kediler hastalıklara daha yatkındır ve bu yüzden ilk defa besleyen birisinin zorlanması kaçınılmaz olacaktır. Peki sizin canınızı acıtan şey ney bu kadar ağır konuşuyorsunuz?

karamrve
karamrve

2412

Her türlü şiddete ve kötülüğe maruz kalmış ve sevgiden yoksun bırakılmış oldukları için sokak kedileri insanlara çok yanaşmıyor olabilirler mi acaba?? telaffuz ettiğiniz o kelimeleri de hiç yakıştıramadım ben ne sokak kedileri gördüm uysal olanları gayet de sahiplendiriyoruz zaten diğerleri de aşağılık insanlardan zorbalık gördükleri için yanaşmazlar. Konuştuklarınıza bakılırsa ne kedi ne kuş hiç bir şekilde hayvan evlat edinmemesi gereken tiplerdensiziniz...

Goupe
Goupe

114799

melani_kedicik sözlüğü terketmenizi rica ediyorum , diliyorum ve söze başlıyorum. Öncelikle sizin gibi bir insan hiçbir hayvanı beslememeli ha belki balık beslersiniz? Sessiz uslu hayvanlar. En uygun hayvan gibi gözüküyor çünkü evinize süs istiyorsunuz. Benimde sokak kedim var kendisi o kadar uslu sakin ki görseniz laflarınız ağzınıza tıkanır. Sokak hayvanları doğuştan öyle olmuyorlar. Hayvansevmeyen insanların gazabına uğrayıp acılara karşı önlem alıyorlar. Şimdi sizin kediniz cins diyelim eve aldınız ve 2 gün sonra bağırıpmaya çağırmaya evde koşmaya başladı siz bunu dışarı mı atacaksanız? Atacaksını evet. Ricada etmiyorum ama defolun gidin lan şuradan sizin gibi pislikleri görünce sakin kalamıyorum sözler ağzıma birikiyor internet etiğine uymadığı için söyleyemiyorum ama anlarsınız inşallah.

Patim34
Patim34

1899

Sokak kedileri hırçın azgin derken!??!! Sensin azgin terbiyesiz!!! Benim kedimde melez cins değil sokaktan sahiplendim mırıldandı bile bana huzur veriyor azgin falan da değil bizler hayvansever olarak her türlü hayvanları sever ve haklarını koruruz ve burası da hayvanseverlerin bulunduğu site yani senin gibiler için uygun değil kısacası defol!!! Hiç birimiz cins kedilere karşı değiliz alınıp alınıp sokağa atılmasına karşıyız hiç bir canın değeri parayla ölçülmez sen o geri kafanı yorma o yüzden!!!

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Melani_kedicik senin gibiler bence bir can bakmamali!! Ne demek sokak kedileri azgin oluyor ?? Sen bence bitki bile bakma bu kafayla beceremezsin oyuncak al onunla oyna hatta fotoğraf çek paylaş çünkü bu zihniyetteki insanlar hayvanları görünüşü için alıyor sıkılınca bırakıyor sakin kalmaya çalışsamda olmuyor!!!! Bizler sokakta cins kedi olsa onu da SAHİPLENİRİZ gerçek bir hayvansever için cins yada melez farketmez ama sen ve senin gibiler anlamaz !! Bizim burada savunduğunuz satın almak yerine SAHİPLENMEK bizler cins kedilere değil hayvan ticaretine karşıyız çünkü senin gibiler sokak canlarını aşağılıyor ve parayla tıpkı bir oyuncak veya biblo alır gibi hayvan alıyor sonra da sıkılıp atıyor sen bence hayvanseverim falan deme sen gereksiz cahilin tekisin !!!!

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Lütfen yapmayın çok ağır konuşuyorsunuz sadece düşüncesini paylaşmış bu kadar abartmanın ne anlamı var karşınızdaki de bir insan ve bunları okuyunca kim bilir nasıl hissediyor herkes aynı düşünceye sahip olmak zorunda değil azıcık saygı azıcık empati lütfen

IRKÇI HER YERDE IRKÇI.
Ait olduğun inine geri dön ve sokak kedileri ile bizi rahat bırak.

kopekhayrani
kopekhayrani

4694

Kimse kimseye cins kedi almayın demiyor! Satın almayın diyor. İster cins ister değil satın almayın. petshop'larda insanların ilgi odağı cins kediler olduğu için sokaklarda cins olmayan kediler dolaşıyor. Bir hayvanı rengi , tüyü , huyu yüzünden alacaksanız hiç almayın. İnsanlar gösteriş için göz güzelliği için cahil cahil iş yapıyorlar. Cins kediler hastalıklara daha yatkındır ve bu yüzden ilk defa besleyen birisinin zorlanması kaçınılmaz olacaktır. Peki sizin canınızı acıtan şey ney bu kadar ağır konuşuyorsunuz? Birde nedediginizin farkında değilsiniz! dediğiniz şey:"Sokak kedileri çok hırçın ve azgın oluyor ama cinsler sakin ve güzel oluyor yani sadece tüy rengi değil önemli olan" salak salak konuşmayın lütfen ya! Öyle şeymi olur!

Bu cins veya melez muhabbeti değil. Satın almak ve sahiplenmek arasındaki farkla ve senin gibi sırf güzel diye kedi alanlarla ilgili... Cevabını aldın zaten. şimdi siteden çık ve geri gelme. Böyle siteler ve hayvanlar senin gibi sahte önyargılı bilgisiz hayvan sever olduğunu zanneden kişiler için değil. Hayvanlar süs değil, dosttur. Senin gibi birisi böyle bir dostu haketmiyor. Ya Bu düşüncelerinden ya da hayvanlardan uzaklaş.

Patim34
Patim34

1899

Yürü git lan burdan psikopat deli ya cins kedi ya cins kedi ne demek sokaktakiler can değil mi hayvanticareti söz konusu!!! Kediler köpekler eşya mı parayla satın alınıyor??? Gerçek bir hayvansever olsaydınız cins sokak kedi ayrımı yapmazdiniz sinirden elim ayağım titredi !!!

Duman14
Duman14

14039

Ben karşı değilim cins kedilere ama gidip zevk içinveya hediye için petshoptan alınmasına karşıyım ben kendi kedimi ev ortamından almıştım hiçbiir aman petshoptan bir canlı almadım

kopekhayrani
kopekhayrani

4694

"Sokak kedileri hırçın azgin derken!??!! Sensin azgin terbiyesiz!!! Benim kedimde melez cins değil sokaktan sahiplendim mırıldandı bile bana huzur veriyor azgin falan da değil bizler hayvansever olarak her türlü hayvanları sever ve haklarını koruruz ve burası da hayvanseverlerin bulunduğu site yani senin gibiler için uygun değil kısacası defol!!! Hiç birimiz cins kedilere karşı değiliz alınıp alınıp sokağa atılmasına karşıyız hiç bir canın değeri parayla ölçülmez sen o geri kafanı yorma o yüzden!!!" Kesinlikle doğru defol!

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Ya bak şimdi ağzımdan kötü söz çıkacak defol buradan takıntılı manyak !!!! Bence sen kedi besleme layık değilsin sokak kedisi mi sen mi diye sorsalar on saniye bile düşünmeden sokak kedisi derim burası hayvanseverlerin yeri senin gibi terbiyesizlerin değil ikilee!!!

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Benimde 2 tane cins kedim 1 tanesi hediye dgerini mecburen anlasabilsinler diye ben aldm ve 3 ayı veternerde gecirdim nerdeyse hergün ağlaya ağlaya:( ille cins diyorsaniz bile petshoptan almayin 1 tanesi hala kontrolde cnku genetik kalca cikikligi var muhtemelen annesinde oldgunu bile bile doğrtmuşlar cins diye tuttrmanizi gerektren bi fark yok sadece ewt biraz daha sakinler ama tekirin yeride başka

hayvankurtarma
hayvankurtarma

11505

Havenese siri sen değilsin:) o

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2994 Görüntüleme
  • 39 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR