Köpeğim Bana Hırlıyor

Tuunaa
Tuunaa

1062 Puan

45 günlük köpeğim ağlayarak kaşınıyor ve ben yanına gidince bana hırlıyor. el kadar hayvandan tirstim resmen. acaba dişi çıkıyor diye ve pirelerine kızıyor da bana mı patlıyor? Bu geçici bir durum mu yoksa beni sevmiyor o yüzden ona dokunmama izin vermiyor mu?

6 CEVAP

Luckyssss
Luckyssss

16565

İnsanları yargılamakta ön sıradasınız bravo kesmeseker yargılamadan önce bir dinleyin

kesmeseker
kesmeseker

8801

45 günlük köpeğin hala annesine ihtiyacı varken sizinle neyse... daha bir bebek o.. hırlasa ısırsa ne olacak.. siz korkarsanız ona simdiden liderliği bebekken eline verirsiniz köpekte eğitemezsiniz büyüydüğünde de terk edersiniz..
Kaşınıyorsa bir sorunu vardır burada yazmak yerine veetriner hekime gösterin önceç.. sorunu yok ise davranış bozukluğu olabilir.. anne kardeş ihtiyacı, enerji atamıyor olabilir. ayrıca aşıları bitmeden sokağa adım atmasın.

Tuunaa
Tuunaa

1062

Annesi öldüğü için 45 günlükken bizde. veterinere gelince bizim veteriner kafasına göre bı gün açık bı gün kapalı gittik ve kapalıydı. O yüzden buraya sorma ihtiyacı duydum ve ne olursa olsun onu sokaga bırakmam. Ayrıca iki kardeşide yanında.

Tuunaa
Tuunaa

1062

Diğerleri öyle diil ondan merak ettim

awindless
awindless

628

Öncelikle size daha alismamis olabilir pire veya bit olduğundan süpeleniyorsaniz buna ilk once çözüm bulmalisiniz. parazit ignesi veya hapi agir gelebilir tavsiyem damla kullanip çözebilirsiniz. Disi ciktigi icin size hirlamaz baska biseylere hirlayabilir yada sürekli sert nesneleri isirmaya calisir.Ve issirdigi surece sakin olur.Birde kopeginizden korkmayin onu simdi yavruyken severek onu besliyerek sevgisini kazanirsiniz 45 günlük bir kopegin isirmasi sizi inciltmez rahatlikla onla oynayip kendinizi sahiplendirebilirsiniz. Kesinlikle kendi içinde bir rahatsizligi var ve bundan hiç hoşnut değil.

Tuunaa
Tuunaa

1062

Çok teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1368 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR