Kuru Mamaya Nasil Alistiracagim?

Cheddar
Cheddar

166 Puan

Oksuz 35 gunluk kizim cheddari sokakta bulduk ust solunum enfek.var tedavi goruyor. Hala biberonla besleniyo 4 gundur kuru mamaya baslatnaya calisiyorum. Sulandirdim falan ama yine de koklayip geri gidiyor. Suan ad ve sut tozu iciyor. Suya da alisamadi. Nasil bir yol izlemem lazim?

4 CEVAP

pabloescobar
pabloescobar

1816

kedi mi köpek mi? köpekse eğer kuru mamanın üzerine biraz et suyu dökebilirsiniz.

Luckyssss
Luckyssss

16565

Salam gibi seylerle süsleyebilirsiniz salam sosis vs sucuk hariç yada süt su ve mamayı karıstırın yoğurt koyabilirsiz ona daha cazip gelip yiyecektir büyük ihtimalle

patili
patili

120470

35 günlük mü dediniz yoksa 35 günlükken mi sahiplendiniz? kedi mi köpek mi anlayamadık. net bilgi verirseniz kuru mama için erken mi geç mi yanıtlayabiliriz. ayrıca veterinerinize danışmakla birlikte kullanacagınız "lysine" mucizevi bir takviye olup bu enfeksiyonu yenmenizde cok büyük rol oynayacaktır. solgarın vardı onu 4 bölüp sabah 4te 1ini akşam 4te birini vererek cok iyi sonuçlar alırsınız. biopetactive markasının da var kedi köpekler için olanı. Hangisini bulursanız onu alın. Ama veterinerinize önceden danışın. cok iyi bir bagışıklık geliştiricidir. aynı zamanda bu tarz enfeksiyonları yenme konusunda mucize. iyileştirkten sonra bile bırakmayın hayvana bu takviyeyi düzenli verin.

awindless
awindless

628

Kedi veya köpek farketmeksizin biberonla beslendigi veya kati gidalar yemedigi için mamayi yemiyebilir. Tavsiyem mamayi ezip ufalayip kabina süt ekleyerek kaba alıştırın gün geçtikçe yavas yavas mamayi daha az ufalayip daha az süt koyun sonrasinda mamaya alisacaktir. Birde 1 aylıktan önce mamayi tavsiye etmiyorum bu benim kendi görüşüm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 612 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR