Kedının Ev Yemegı Yemesı Dogru Mu??

esmakaramm
esmakaramm

631 Puan

bazı yerlerde yesın dıyolar bazılarıda yemesı saglıksız ve cok tuy doker dıyolar hangısı dogru ??????

10 CEVAP

patili
patili

120470

sizin yediğiniz yemeklerden yemesi sağlıklı değil fakat evde bilinçli bir şekilde yapılan kedi yemeği tarifleri mevcut internette çeşitli sitelerde. o şekilde tarifleri okuyup malzemeleri tek tek temin edip evde onlar için özel yemek yapabilirsiniz. eğer gücünüz yermezse mutlaka normal kedi maması alın. sizin yediğiniz yemeklerden yemesinler. kedilerin yememesi gerekn 15 yiyecekten biri sogan diğeri sarımsak ve bir diğeri salçadır. yemekkerin genelinde de bunlardan mevcut. mantar yiyemez asla. süt içirilmemelidir vs vs. okuyup araştırınız mutlaka. sağlıkla yaşar inşallah kediniz..

esmakaramm
esmakaramm

631

tesekkurler zaten benım kedım kuru mama arada bıde yaasmama yıyor bazen peynır ve yogurt yıyor ama yemesı gerekıyomu dıye sormustum tesekkurler:-))

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Ev yemeği yemesi doğru değil, benim siriye yaptığım gibi kedilere uygun tarifler hazırlayabilisiniz

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

Bence normal kedi maması yesin hem pratik hemde bir kedinin ihtiyağcı öldüğü her şey içinde var

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Çok sağlıksız bir şey bizim yemeklerimizden yemesi. Sağlıklarını olumsuz etkiliyor örneğin çene aknesi gibi uzuun süre tedavi edilse bile geçmeyen sorunlar oluşturuyor.

vizardon
vizardon

892

Barf diyetini araştırabilirsiniz ama ben de bir dönem düşündüm sonra mamada karar kıldım, tembellikten kendime bile zar zor yemek hazırlıyorum

yasement
yasement

119858

Ona ozel hazirlayabilirsiniz ben hazirliyorum. Ama kuru mama ve yas mama da yiyor. Sadece ev yapimi yerse pisirilirken kaybolan vitaminleri alamaz diyorlar o nedenle kuru mamalarda vitamin taurin katkilari oluyormus. Ama un haline gelene kadar pisirmiyoruz biz daha hafifi bi islem ve tum besin degeri ölmüyordur diye dusunuyorum. Bir de eskiden mama mi vardi o zaman ev kedileri 3 yil yasayip ölüyor muydu hayir. Benim de kafam karisik yani, karma besliyorum o yuzden.

oscar_cat
oscar_cat

248

Aslında yemesi yasak ama sen eğer gerçekten zararsız buluyorsan yani içinde sarımsakla yoğurdu karıştırıp verebilirsin yada internette bazı tarifler var onları yapıp Azda olsa verebilirsin

nurannn
nurannn

301

Sarımsak kediler için zehirlidir. Ben ayda bir kuzu eti havuç ve kabak haşlayıp ezip veriyorum onun dışında haftada bir yaş mama ve sadece kuru mama.

esmakaramm
esmakaramm

631

evet bende sarımsak hem kor edıyo hemde oldurucu dıye bılıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 907 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR