Köpek Maması

Luckyssss
Luckyssss

16565 Puan

Anket

N&D
(1 oy)
FELİCİA
(1 oy)
Pro plan duo delice
(0 oy)
Acana
(8 oy)
Toplam (10 oy)

Yarın petlebiden bu mamalardan 1 tanesini sipariş vericem ne zamana kadaar gelir ve hangsini önerirsiniz tüy ve deri bakımından kemik gelişimi açısından vs. Aklınızda varda söyleyebilirsiniz fiyat farketmez sadece iyi bir mama olsun istiyorum

15 CEVAP

patili
patili

120470

orijen önermem kesinlikle canım. özellikle erkek kedi ve köpekler için çok agır bir mama. bir hayvamın yiyebileceği günlük protein maksimum %35tir ki bu bile zaman içinde böbrek sorunlarına sebbeiyet verebiliyor. Orijen mamada bu oran %42 çok fazla bir oran küçük bünyeler için. o yüzden acananın aynı seçenekleri var orijendeki gibi. çeşit çeşit hatta köpek mamaları kedi mamalarına göre daha çeşitli. domuzlu sıgırlı alabilirsin arkdşın önerdiği gibi ama daha seninkilerin biri yavru. o yüzden o agır gelebilir biraz. kuzulusunu al derim. köpekler kediler kadar balık düşkünü değiller. kuzulusunun içinde ördek var kuzu vae biraz domuz var. yine iyi bir oranda balık var. eğer 2 mama alma imkanın varsa o zaman acananın sıgırlı bizonlu domuzlusunu da alabilirsin. dönüşümlü verirsin birkaç ayda bir. zaten biz acana mamalar arası geçiş yaparken bir güzellik farkettim ki brnim için çok önemli bir nokta. Direkt değiştirseniz bile hayvanınızı ishal yapmıyor midesini bozmuyor. tabi yine de azar azar değişim yapmakta fayda var ama 3 günde maks. geçebiliyorsunuz diğer çeşidine :) bu benim için çok mühim. cünkü kedinizin köpeğinizin bagırsakları şok olmuyor demektir.

patili
patili

120470

onun dışında siparişimi ben ayın 10unda verdim. 11inde elimdeydi site bu konuda çok hızlı canım :)

patili
patili

120470

o da çok güzel canım somonlusunu da alabilirsin evet :)
seninkiler dişi mi erkek mi

Gofretsla2
Gofretsla2

2725

Acana fazla gelebilir nd de aynı ama en azından az tahıllı seçeneği mevcut proplan zaten berbat :)

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

tabii ki de acana

Luckyssss
Luckyssss

16565

Somonlusu mu daha iyi olur bu mu

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

kırmızı etli daha iyi

Luckyssss
Luckyssss

16565

Tamam tesekkür ederim :)

Luckyssss
Luckyssss

16565

Tesekkür ederim hepinize :) siparişim en gec ne zamana gelir peki

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Kedi ve köpekler doğal yaşamlarında neredeyse tamamen et içerikli beslenirler ve aldıkları besin değerleri oldukça yüksektir. Orijen kedi ve köpeklerin doğal beslenmelerine en yakın içeriğe sahip mamadır. Yavru köpeğinizi Orijen puppy ile beslerseniz büyümesi çok daha sağlıklı olacaktır. Kullananlardan bu mama hakkında bir tane dahi kötü yorum alamazsınız. Ödüllü bir mamadır ve içeriğinin en iyisi olduğu bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Acana, Orinen ile aynı firmanın mamasıdır. Orijen kadar olmasa da çok kaliteli bir mamadır. Orijen biraz pahalı olduğu için durumunuz yetmezse Acana alın.

patili
patili

120470

2si aynı firmanın evet acana ve orijen hakkında tezim var benim. o yüzden zaten rahatlıkla bu konuda oran orantı bilgileri sunabiliyorum. acana daha hafiftir orijene göre. orijenin protein oranını hiçbir veteriner önermiyor. acanaya bile cok yüklenmeyin diyorlar. o yüzden orijen puppy sıkıntı yaşatmada bile yetişkin köpek için orijen kesinlikle önermem.

Luckyssss
Luckyssss

16565

Anladım tamam tesekkür ederim acana ile başlayacagım ilerleyen duruma göre acananın somonlusuna da gecebilirim :)

Luckyssss
Luckyssss

16565

Biri dişi biri erkekti yavru halama gitti ankaraya teyzemin kızı oğlu ve eniştem bakıcak halam işte oldugu zamanlar :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1345 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR