Kedimin Yanağında Çıkan Yara

Merhaba. 3 gün önce kedimin yanağında bu yarayı farkettim. Veterinere götürdüğümde vmp vitamin önerdi. O günden beri kullanıyoruz ancak bir değişiklik yok. Daha önceden bu tür bir vakayla karşılaştınız mı ya da tam hastalığı ne olabilir ?


4 CEVAP

patili
patili

120470

iyi de yara için hiçbir teşhis koymadı mı? mantar olma olasılıgı yüksek veya alerji. bir iğne yapıcaklar normalde teşhise göre. ardından evde içmesi için bir ilaç vericekler. 3.aşama olarak ek besin mantıguyla vmp vericekler. nasıl insanlar var ben anlamıyorum. o sorumsuz veterinere götürmeyin bir daha kedinizi. daha iyi daha bilgili bir vet bulun. nerde oturuyorsunuz hatta ben bulayım size.

yasement
yasement

119858

Bu arada benim goturdugum veteriner de bi problem gorunmuyor(!) demisti. Veteriner secimi cok onemli.

yasement
yasement

119858

Karsilastim ama o yanagi sismisti biraz, sonra iltihap akip sislik inmis bu sekilde olmustu. Sebebini anlayamamistik 2 -3 ay sonra yine ayni sekil olmustu ve gecmisti. Onceden şiş degilse orasi baska bir problemdir.

Aslında veterinerime güveniyorum. Ne olduğunu sorduğumda egzama-alerji türü bir şey olduğunu, geçiş dönemlerinde olabileceğini söyledi. 15 gün olduğunda hala geçmezse tekrar gideceğim. Aklıma takıldığı için buraya sormak istedim. Hiçbir iğne yapılmadı, sadece vmp adlı vitamini verdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5682 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR