Kedim Korkuyor

Esmaserra
Esmaserra

339 Puan

Kedim dışarda ki seslerden çok korkuyor dışarıya karşı ilgisi var ama kaçıyor smdi de yuva arıyoruz ona başkasına nasl alisacak bizi kıskanıyor aynı durumda olanlar nasl hareket ettiniz


9 CEVAP

patili
patili

120470

doktorunuz yanıltmiş sizi yanlış bilgilendirmiş. hamilelikte tam tersi kedi sahiplenilmesini söyler işinde iyi doktorlar. alerjik biriyseniz kedinin tüyleri uzun olmasın yeter. ki gördüğüm kadarıyla kısa tüylü. bebeginiz için kedinin varlıgı hem cok önemli hem de cok faydalı. kedinizin duygularını da hesaba katarsanız (yeni bir ev yeni bir aile) sahiplendirmeniz çok yanlış bir karar olur. size alışmış bir kere. ve hamilelikte asla ama asla sorun olmaz kedi. tam aksine daha da faydalı sahlığınız için.

Birkediannesi
Birkediannesi

1556

Hissetmiştir ayrılacağınızı :(( bazı doktorların aslında uğraşmak işinede gelmiyor gerçekten kediyemi yok başka birşeyemi allerji var test yapması gerek yahu yabancı ülkelerde kedi köpek bebekler dip dibe uyuyor bişe yok bizde hemen ön yargı banada çok kızdılar inadına aldım hem kuş hem kedi oğlumla çok iyi anlaşıyorlar :))))

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Neden yeni bir yuva arıyorsunuz ?

ceydatpcu
ceydatpcu

3073

Ölürsün deseler yine vazgeçmem yavrularmdan lutfen yapmayin onuda düşünün

tika_waylan
tika_waylan

13980

Alerji icin ilac kullanmak gerekiyor ama hamileyken zor ilac kullanmak. Benim arkadasimin da alerjisi var ve 2 kedisi var dusubun biri de uzun tuylu.
Bu alerji icin test yapildi mi alerji olayi kesin mi ona gore ilac disinda tedbirler de alinabir spreyler bile var, belli araliklrla kediyi yikamak da iyi geliyor ama aliskin degilse bu iskence olur o secenek aliskin olan suyu seven keidler icin gecerli.
Yabanci ulkelerde hamileyken kedi kopek sahipleniyor insanlar daha saglikli.olsun bebek diye. Bu konuda bircok makale mevcut. Oncelikle arastirmalari okuyun icinizi rahatlayin.
Kedinize ayda bir ic parazit hapi verdirin ya da ignesi vurdurun, kedunin tuvaletinu siz temizlemeyin.
Onun disinda hamilelik doneminde ve bebek oldugunda 7/24 kedinizle olsaniz hicbir zarari olmaz hatta faydasi olur en son bir profesor yazmisti bulursam atarim buraya da mikrobiyoloji uzmani biz yillarca hata yapmisiz meger kedi kopekle bebegun buyumesi hamilelik doneminde beraber olmasi bebek icin daha saglikli ve bagisikligini guclendiriyorbdiye.
Alerji konusunda ustelemiyecegin belki antihistaminik ilaclar kullanmak istemiyir olabilirsiniz ama benim de alerjim var test yaptirmadim doktor dedi hatta kedilerden uzak dur dedi ben kedileri sapir supur open biriyim cunku alerjim kediden degildi. Evde kedi olubca alerji varsa direkt kedi diyrolar belki alerjiniz tozadir, polenedir vs mutlaka alerji testi yaptirin.

patili
patili

120470

benim erkek kardeşimin de alerjisi var. tüylerinr dokunmadıgında ve sürekli öpmediğinde sıkıntı çıkmıyor ki bizimki himalayan kedisi. upuzun tüyleri var kürkü var. vazgeçmeyin ondan hemen. o sizden vazgeçmezdi emin olun. kist aşısı yaptırabilirsiniz 3 ayda bir. o da fayda sağlae ciğerleriniz açısından

patili
patili

120470

evet neden yeni yuva arıyorsunuz?

Esmaserra
Esmaserra

339

Alerjim olduğu ve hamileyim sıkıntı olacgni söyledi doktorum o yüzden yuva arayışına hız verdim maalesef

Esmaserra
Esmaserra

339

Alerjim olduğu ve hamileyim sıkıntı olacgni söyledi doktorum o yüzden yuva arayışına hız verdim maalesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 843 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR