Kısırlaştırma

Canselg
Canselg

771 Puan

Arkadaşlar 9 aylık erkek bir kedim var. 2 aydır kızgınlık döneminde. Evde kokusunu bırakmadığı ne yatak ne koltuk ne de perde kaldı... Atıp yerine yenilerini alabilecek bir durumda değilim. Yaşını doldurduktan sonra kısırlaştırmayı düşünüyordum ama şuan bu durum çok sıkıntı vermeye başladı. Bazı yerlerde gelişimini tamamladıktan sonra kısırlaştırmanın daha sağlıklı olduğunu, bazı yerlerde de gelişimini tamamlamadan kısırlaştırmanın daha sağlıklı olduğunu okudum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum oğluma iyilik yapayım derken zarar da vermek istemiyorum. Siz kedilerinizi ne zaman kısırlaştırdınız?? Ne yapmamı önerirsiniz?? Lütfen bir bilginiz varsa paylaşın...

3 CEVAP

Ahmetemind
Ahmetemind

13756

Dişi kedimi 7 aylıkken hastalığı olduğu için kısırlaştırdım daha sağlıklı oldu.Bence kediniz yaşı iyi.Bir yaşını doldurmasına gerek yok diye düşünüyorum veteriner e sorun yinede .

patili
patili

120470

9 ay kısırlsştırma için gayet güzel bir yaş. operasyon öncesi mutlaka kan tahlili yaptırıp ameliyatı kaldırıp kaldırmayacagını öğrenin.

Benim kedfim cok erken 2 kere kizginligq girdigi icin ben 5 aylikken yaptirdim veterinerim konrtol etti ve bi sorun olusmiycgini soyledi cok erken girdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 638 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR