Yeni Sahiplendigim Kopegim Odalarin Hicbirine Girmiyor

cynestra
cynestra

285 Puan

Merhaba arkadaslar. Iki gun once barinaktan iki yasinda bi golden sahiplendim. Oglanin onceki ailesiyle ilgili elimde bir bilgi yok gerci ama eve geldiginden beri sadece mutfak ve koridorda zaman geciriyor. Kapilarin hepsi acik olmasina ragmen odama veya salona sokamadim.


Aklima su ve mamasini girmedigi yerlerden birine koymak geldi ama ayni zamanda kendi istegiyle gelmesini istiyorum.

5 CEVAP

Luckyssss
Luckyssss

16565

Öncelikle tebrik ederim çok iyi bişey yapmışsın :) bir haftadan kısa zaman olduysa diğer yerlere alışması biraz zor olabilir bende köpeğimi ilk sahiplendiğim zamanlar öyleydi zamanla sevgimi gösterdikçe bana yakın olmak istedigi için sürekli peşimdeydi odaya mutfaga salona her yere alıştı sonradan illa girsin diyorsan ilk adımını attıgında onu ödüllendir :)

cynestra
cynestra

285

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin alistigi zaman sanirim kendisi bir sekilde girecek iceri. Henuz tam yetiskin olmadigindan ve barinaktan geldiginden bir tedirginlik var ustunde. Umarim kisa zamanda kendini evinde hisseder

Luckyssss
Luckyssss

16565

Umarım :)

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Tanımadığı bir yer olduğu için çekiniyordur

perasu
perasu

1497

Daha önceki ailesinin bakımıyla alakalı olabilir. Belki önceki evinde odalara girmesi yasaktı. Bir de barınakta yaşamış. Hem terkedilme hem de barınak köpekleri etkiliyor. Zamanla alışacağını düşünüyorum. Odaya çağırıp geldiğinde ödüllendirebilirsiniz. Gelmiyorsa da kendiniz kucaklayıp götürüp orada beraber zaman geçirebilirsiniz. oyun oynayarak falan. Köpek bakımı sabır işi gerçekten. Düzeleceğinden eminim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 745 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR