Köpeğim Paça Ayak El Isırıyor

frknacar
frknacar

785 Puan

Arkadaşlar 5 aylık köpeğimin evini değiştirdik belki yabancı ortamdan kaynaklı el ayak paça ısırma sorunu var hayır komutunu nasıl verebilirim. Sert davranıp vurmak istemiyorum. Bir de tuvaletini halıya yaptı geçen. Normalde gazeteye yapıyor. Sert dille hayır dediğimde hırçınlaşıp bizi mi cezalandırıyor acaba. Nasıl bir yol izlemeliyim. Yardımlarınız için teşekkürler.


3 CEVAP

cute_catTR
cute_catTR

12507

alçak ama BİRAZ sert bir şekilde hayır komutu verin ama bu işlemi yaparken gazate sopası ile çok yumuşak vurun ama ÇOK YUMUŞAK. her sizi dinlediğinde ödül verin. :)

perasu
perasu

1497

Köpek profil fotonuzdaki köpek değil mi? Baya ısırmaya çalışmış ama. Başka bir ev onu huzursuz etmiş olabilir. İşeme olayı da var çünkü. Stres halinde davranış bozukluluğu gösterebiliyorlar. Benim köpeğim de eve bir kez işemişti. Geçici bir köpek gelmişti eve ondan olabileceğini düşünmüştük. Bazı köpekler vurmayı ve aşırı bağrılmayı kaldırmıyor. Ama kendinizden emin bir şekilde hayır kelimesine duyarlı olacaktır. Sadece istikrarlı olmak lazım. Bir kere kızıp bir kere ısırmasına izin vermeyin yani. Isırabileceği plastik topu oyuncağı var mı?

frknacar
frknacar

785

Fotoda iki aylıktı şimdi daha büyük ısıracağı kemiği topu halatı filan var tabi ki cevaplarınız için teşekkürler çok yardımcı oldunuz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1115 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR