Kedimin Burnu Çok Kaşınıyor ?

Kedifuli
Kedifuli

939 Puan

kedimin burnu ve bıyıkları inanılmaz kaşınıyor bazen kendi ön patisiyle kaşımaya calışıyor ben elimle kaşıdığımda hoşuna gidiyor ama sonra hırslanıp elimi ısırıyor neden böyle olur bilgisi olan var mı acaba? gece uykuda bile sesini duyuyorum kaşırken

7 CEVAP

Kedifuli
Kedifuli

939

teşekkür ederim bilgileriniz için. Evet ince kum kullanıyorum kalın taneli olandan mutsuz ama pudralı kum ondan olabilir mırmır markası belki duymuşsunuzdur. Bi değişiklik yapmak gerekli o halde. tekrar teşekkür ederim.

Kedifuli
Kedifuli

939

kumunu yenilediğim zamanlarda artıyor dikkat ettim. Hapşurma ve burun kaşısıntısı kumu yeni koyduğumda artıyor. Kumu değiştireceğim aslında çok memnunum mırmır pudralı duymuşsunuzdur belki ama kızımdan önemli değil :) herkese çok teşekkür ederim.

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Kumu yenilendiğinde toz oranındaha yüksektir de ondan bide ince taneliler iri tanelilere karşı daha tozlu oluyor bencede kumunu değiştirin yada kumu kabına koymadan elektirikli süpürgeye hafif delikli bir tül takıp fazla tozu temşzleyebilirsiniz .Evt biraz zahmetli oluyor ama ben daha önce bebek kediler ilk kuma alışırken burunlarına toz çok kaçmasın diye böyle yapıyordum :)

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Alerjik olma ihtimali yüzsek kumu çok tozluysa olabilir eğer bento it ince taneli kullanıyorsanız kalın taneliye geçin ve gözlemletin eğer temizliği için pudra kullanıyorsanız oda yapabilir .hiçbirisi değil derseniz veterinere sormanında fayda var

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Rica ederim geçmiş olsun minnoşa :)

Duru_Sofia
Duru_Sofia

1951

Evet bence de alerji yada hasta olmuş olabilir bi veterinere götürebilirsin

Nis_Duru
Nis_Duru

1841

Yediği bir şeye alerjisi olabilir veya içtiği bir şeye alerjisi ve en büyük ihtimalle de tozdan olabilir iyi günler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3709 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR