Brit Care Kısırlaştırılmış Kedi Maması

kedilikizzz
kedilikizzz

114984 Puan

Pro plan'dan Brit Care'e geçme aşamasındayım. Brit Care'in kısırlaştırılmış kedi mamasını kullanan var mı ? Kullanan varsa herhangi bir dezavantajını gören değiştirmeyi düşünen var mı ?

6 CEVAP

canakavi
canakavi

11151

ben yaş mamalarını sipariş ettim geçenlerde memnun kaldım çok iştahsızdı ve hamile emziriyor onun içinde zayıflıyordu yaş mama geldi geleli iştahı toparlandı ve gayet iştahlı yiyor.(somonlu ve alabalıklı)

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Aynı şekilde pro plan kisirlastirilmis somonlu kullaniyorum, brit care e bende bugün yarin sipariş vereceğim, ozellikle bobrek hastalıklarina nasil gelecegi konusunda bilgisi olan varsa aynı sorudan yararlanabilirim:)))

Queeninannesi
Queeninannesi

1353

Ben 1 yıldır kullanıyorum hiç bi zararını görmedim

patili
patili

120470

britcare mamalar genel olarak hipoalerjenik formüle sahipler. zararlı tahıl içermezler. orantılo miktarda patates pirinç gibi hayvanlara zararı olmayan gıdalar içerebilir bazı kategorileri.
yine de en önemlisi kedilerimizin vücutlarında yaptıkları gözle görülür etki. Bazılarına çok iyi gelen kaliteli mamalar, bazılarında tüy dökülmelerinde artış, zayıflama gibi sonuçlar dogurabiliyor. O yüzden en iyisi; kedinize hitap eden mamayı bulana kadar en iyiler arasında uzun soluklu geçişler ve gözlemlerle neticeye varmak.

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Yarın siparişi vereceğim bakalım geçiyorum bende Brit'e. Peki eğer kötü etkileri olursa nasıl yapayım hemen gözle görülür bir şey olursa bir anda başka mamaya geçmem yine sıkıntı olur sanıyorum. Benim proplanla şuanlık hiçbir sıkıntım yoktu hiçbir kötü etkisi olmamasına rağmen geçiş yapıyorm bu arada. İnş sorun olmaz. Teşekkürler

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

bir de şunu belirteyim Proplan evet tahıllı ama Brit Care kısırlaştırılmış mama da tahıllı kedi maması katagorisinde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 730 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR