Sokak Kedisi Sahiplenmeli Miyim?

Sokak kedisi sahiplenmek istiyorum! Sevdirirler mi cana yakınlar mı peki çok çizer mi? Bilgi verin lütfen!

10 CEVAP

nunnajiina
nunnajiina

7470

Öncelikle sokak kedisi derken neyi kastettiniz? Sokakta yaşayan büyük bir kediden bahsediyorsanız onları eve almak pek mümkün değil zaten. Esnafın baktığı kediler ancak cana yakın oluyor onlara da bakan var. Kastettiğiniz sokakta doğmuş bir yavru kediyse tabiki alabilirsiniz hatta almalısınız. Sokakta doğan bebeklerin pek azı hayatta kalabiliyor çünkü. Bebek olduğu için de gayet size alışır, önemli olan onu bebek gibi sevmeniz kollamanız. Başka da özel bir durum yok. Benim kedim de her ne kadar cins gibi görünse de tek gözü engelli bir sokak kedisiydi, şimdi evinde gayet mutlu.

Sağolun sahipleneceğim inşaallah uzun ömürlü olur

DidemCan
DidemCan

3808

Kesinlikle almalısın :))

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Emin ol çok daha sıcaklar . Akıllılar .

gursoy10
gursoy10

403

Sokakta büyümüş bir kedi evde huzur bulamıyor. Sürekli pencerelerde miyavlıyor, perdeleri yırtıyor. Yavruyken alırsanız ya da sokağa atılmış bir kedi alırsanız hiç sorun olmaz.

Ealbs
Ealbs

5087

Yavru bir sokak kedisi alırsanı hiçbir problem yok çok cana yakın ve neşeliler

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Aynen ve nden bilmiyorum daha sağlıklı oluyorlar

Bağışıklık sistemleri daha gelişmiş oluyor ve kesinlikle çok cana yakın oluyorlar. Sarman bir oğlum oldu ve asla yanımdan ayrılmıyor, tabiri caizse tam bir sevgi delisi ._.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Kesinlikle . Arkadasimin kedisi beni görünce kendi kedilerim de n daha sıcak davranıyor . Resmen hoşgeldin der gibi karşılıyor

Dedikleri gibi yavru, sütten kesilmiş yavruları sahiplendirmek isteyenlerden alın bence 3 aylık ideal. Hem anne sütünü tam emip zamanında ayrıldıkları için hırçın olmuyorlar. Birde yavru kediler oyun oynamak için çizer tırmalar kedi sonuçta. Tırnaklarını kesip ilgisini oyuncaklara yöneltmek çözüm olacaktır. Umarım birlikte sağlıklı ve mutlu olursunuz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 857 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR