Kızım Çok Saldırganlaştı

silaninannesi
silaninannesi

1281 Puan

Arkadaslar kizim 2 aylik calico cinsi bir bebek. Ellere ve ayaklara karsi her zaman zaafi vardi. Ancak son zamanlarda saldirmaya ve dislerini sonuna kadar gecirip canimi yakmaya basladi. Oyun oynarken isirinca elimi yavasca cekip ulasamayacagi yere koyuyorum. Bu sever de kollarima saldirmaya basliyor. Ve hicbir degisim yok. Aksine daha da hircinlasti. Koltugun arkasina cisini yapiyor, kakasina basiyor, kumu kazma aliskanligini da birakti. Ne yapacagimi inanin bilmiyorum. Onceleri boyle degildi. Onerebileceginiz bir yol var mi ? Kizimi cok seviyorum ve kimselere vermek istemiyorum. Ailemse evde namaz kilindigi icin yavastan sorun haline getormeye basladilar bu durumu. Cunku cisini ve kakasini heryere bulastirmaya basladi.

7 CEVAP

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Zamanla geçiyor bunlar..belli dönem her kedi yapıyor bunu. Abimin vardı bembeyaz yavrusu . Oda böyleydi . Sonra geçti . Bazen uzun bazen kısa sürüyor ama hemen hemen her kedi yapıyor bunu

Sorummvarr
Sorummvarr

173

2 aylık kediler cok hirçin oluyo. Benim kedim de boyleydi ama su cis ve kaka sorunu bence kumu degistirin ve siz ayni onun annesi gibi tuvaletini ögretin belki ise yarar.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Elinize yaklaştığı zaman başka şeyler le ilgisini çekin oyuncaklar la falan . Size zarar vermemeyi o şekilde öğretin. Kızın . ( ben beceremesemde)

silaninannesi
silaninannesi

1281

Annesi gibi tuvaletini ogretmeye calistim. Kumuna goturup kazdim ona gostermek icin. Ama ellerime endekslendi ve yine saldirmaya basladi. Biraktim ben de. Kazmadan yapti tuvaletini. Elime saldiracagi zaman ilgisini baska yone cekemiyorum cunku yine ellerimi gordugu icin sadece ellerimle ilgileniyor

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

:) elinle sen kazma ellerinle onun patilerini tut. Patilerini kuma sür

silaninannesi
silaninannesi

1281

Onu da denedim... saldiriyor ellerime

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Pes etme zamanla düzelir . Kız biraz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 804 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79764 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR