Hill's İdeal Balance Ve Dışkı Sorunu

pongul
pongul

113342 Puan

Merhaba, 5 ve10 aylık olan kedilerime yaklaşık 1,5-2 aydır acana pacifica vermekteydim ancak son 10 gündür hill's ideal balance kitten'a kademeli olarak geçiş aşamasındaydık ki kedilerimin dışkısı inanılmaz derecede kokmaya başladı ve cıvıklaştı (ishal gibi değil). durum iki mamayı %50 şekilde karıştırarak verdiğim son birkaç günde gelişti. hill's mama kullanımında benzer deneyimi olan oldu mu? ideal balance serisinin science plan'den üst segmentte olduğu söylense de science plan mamaların da dışkıda koku sorunu vb. yaptığını duymuştum.

10 CEVAP

patili
patili

120470

hills ideal balance biz de kullandık. açıkçası hillsin tek dogal koruyucularla korunan maması. Ama bizim kız birkaç hafta sonra yüzüne bakmamaya başladı. Kakasında da koku ve değişim hissettik o yüzden mamayı iade ettim ben petlebiye. (Hala paramı iade etmeseler de beklemedeyim son birkaç gün daha)


Acana yavru kedi maması değil. Orijen kitten güzel bir yavru kedi maması. ND veya Britcare de aynı şekilde kitten mamaları güzel. Bunlardan birine geçebilirsiniz. Hills ishal yapıyor ne yazık ki.

patili
patili

120470

yavru kediler için güzel orijen. yetişkinler için önermem.


yaş farkı bayagı var. 1 aylıkla 1 yıllık birlikte yiyebilir yetişkin maması ama diğer yavru kitten yemeli. Yavruya birkaç ay daha kitten verin ama diğerlerine acana pasifica devam edin.

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

kuru mama:
1.Brit care
2.Orijen
3.Nd
4.Hills
yaş mama:
Felix, brit care

pongul
pongul

113342

tesekkurler. pacificayı all life stages yazdigi icin kullanmıştık -- nd ile britcare kittenlara bakayım, sıkıntı su ki 2 ay sora bir kedim 1 yasına girmis olacakken digerleri 5 ve 7 aylık olacak, hepsine kitten mama vermem sıkıntı olursa tumune verebilecegim bir mama ne olabilir diye dusunuyorum...

yasement
yasement

119858

Pongul 6 aydan sonra yetiskin mamasi verebilirsiniz cogu insan veriyor ama size yaptigim bir hatadan bahsedeyim belki ayni sorunu siz de yasarsiniz. 6 ayi gecince nd mamaya gecmek istedim ancak tahilsiz mamalara guvenle yaklasamiyordum. Kitten secenegi sadece tahilsizdi. Ben de dusuk tahilli yetiskin ve tahilsiz yavru mamalarinin tum vitamin ilavelerini karsilastirdim ve ayni oldugunu gordum. Dusuk tahilli yetiskin aldim. Yalniz aldigim mamada kilosuna gore gunde 48 gram verilirken yavru pakedinde ayni kiloda 60 gram yaziyormus. Bunu bir bucuk ay sonra gordum. Surekli kuru mama ile beslenmedigi icin sanmiyorum eksik beslendigini. Ancak yine de erken farkettik sukur.

pongul
pongul

113342

yasement bu bilgi için çok teşekkürler mutlaka dikkate alacağım

pongul
pongul

113342

brit care crazye başladık o hafta ve şimdi herşey yolunda. severek yiyorlar üçü de. teşekkürler.

patili
patili

120470

çok sevindim kaka sorununun düzelmesine

pongul
pongul

113342

(orijen protein orani cok yuksek diye cekincem var.)

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

orijen süper

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2261 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR