Hangi Kedi Kumu?

Betulblnmz
Betulblnmz

540 Puan

1.5 aylık kedi sahiplendim. Vancat ince taneliyi öneren çok oldu kedi kumu için. Ama yorumlarında çok fazla toz olduğu yazılmış. Vancat kullananlar ne düşünüyor? :)

20 CEVAP

Betulblnmz
Betulblnmz

540

Sanicatin de topaklanması kötü diye duydum. Zaten Sanicatle Vancat arasında kaldım daha çok :(

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Pro planda güzel iri tanelisini öneririm hem hesaplı hemde topaklaşması fln gayet iyi kokusuda kötü değil ayrıca

patili
patili

120470

sanicat&clean diye bir kedi kumu çıkartmış. böyle ever clean ınki gibi dikdörtgen kutu içerisinde. çok beğendim. sanicat active(sabun kokulu olan) ve bu kutudakini kullanıyoruz şuan. ben o kadar deneme sonrası (vancat mırmır eczacıbaşı proline everclean tigerino ve daha birsürü....) sanicati kalitesine göre ekonomik buluyorum. 10 kg.si 24 tl. bayagı iyi hem de. everclean gibi neredeyse

Tuana_tpl
Tuana_tpl

679

Bence sanicat çok güzel

Nurrrrr
Nurrrrr

832

Sanicat kullanıyorum ince taneli sabun kokulu tozlanma yok kötü kokuyuda güzel bastırıyor

Tuana_tpl
Tuana_tpl

679

Bende bir sıkıntı yok güzel bir kum

bende sanicat sabun kokulu aldım 3-4 gündür kullanıyorum önce ki kum çamurlaşıyordu bu güzel topaklaşıyor. Kokuyu da hapsediyor

ursaminor
ursaminor

116511

Patili, o sabun kokulunun rengi beyaz mı? Bu sanicatin renkli kumları beyaz patili kedilerin patilerini boyuyormuş turuncuya filan. Ben o yüzden hiç bulaşmadım. Açıkçası mırmır -topaklanan, ince taneli- kullanıyorum. Zaten küçük tuvaleti ona ayırdığımız için tozlanma konusunda pek sorun yaşamıyoruz ama şu patilerin arasına girip her yere dağılma olayı çok fena...

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

Bence en iyi 2. kedi kujmu. 1. olarak everclean öneririm (kristal almayın arkadaşımın kedisinin patisini kesti kazarken büyük güçlü kedilere alın ama yavrulara almayın)

Betulblnmz
Betulblnmz

540

Kristal düşünmüyorum zaten. Zararlı olduğunu çok duydum. Çok teşekkürler ^.^

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

bir şey değil ne demek _ ^.^

Ben önce ince taneli olsun iyi topaklansın diye pisipisi kullandım. Fakat cok tozuyor diye Sanicat kullanmaya başladım. Topaklanması iyi kokuyu iyi hapsediyor tavsiye ederim.

patisu35
patisu35

2746

bentonit kullanıyorum **********dan alıyorum gayet memnunum

ursaminor
ursaminor

116511

*******'ta yorumlarda gördüm portakallı vanilyalı sanicat için, kedimin patilerini turuncu yaptı diye... Birkaç sitede daha görmüştüm ondan çekindim açıkçası. Yeni mırmır aldım artık bir dahakine kesin denerim sabun kokuluyu; referansı iyi yerden geldi sonuçta ;)

patili
patili

120470

bizimkinde yapmadı nedense. sevindim bu duruma. yoksa o lekeleri nasıl çıkarıcaz aman allah korusun. sanicatin diğer çeşitlerini önermediler ama sadece active önerdiler bana. o yüzden direkt onu almıştım. belki ondandır. sen yine bildiğinden şaşma canım o zaman. sonra boyar moyar senin kedoşunkini de. vebal almıyım :)))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1946 Görüntüleme
  • 20 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR