Kedimi Kısırlaştırıcam Ancak Endişelerim Var?

AlacaHurrem
AlacaHurrem

800 Puan

Arkadaşlar 2 tane kedim var. Büyük olanı geçen sene kısırlaştırdık, bir sorun yaşamadık. Ancak ben onda da şimdi de hep bir telaşa kapılıyorum.. Ya birşey olursa? Narkozdan uyanamazsa? Gibi.. Aynı veterinere emanet ettik ama eve geldiğimden beri üzgün üzgün oturuyorum :(

2 CEVAP

tughankartal
tughankartal

4116

Kısırlık veya diğer operasyonel durumlarda veterinerinizi iyi seçtiğiniz sürece korkacak bir şey yok aslında. ben de sizin gibi köpeklerimi kısırlaştırdığım süre içinde sanki bir şey olacakmış gibi oldukça tedirgin bekledim. bir de dişi ve köpek olunca uzun sürüyor ameliyat :) eğer operasyonel konularda veterinerinize güveniyorsanız hiç düşünmeyin, narkozdan uyanmamak gibi sorunlar, komplikasyonel durumlarda genelde çıkar karşınıza. ki iyi bir operatör veterinerse o tarz durumlarda bile hiç sorun olmadan hallederler. İyi bir operatör veteriner gerçekten beyin cerrahları gibi hiç sorunsuz hallediyor olacaklardır.

AlacaHurrem
AlacaHurrem

800

Cevabınız için çok teşekkürler :) Kedim kısırlaştırıldı 4 gün oldu şimdi çok iyi.. Rahat bir nefes aldım diyebilirim. Petlerinizle birlikte sağlıklı günler dilerim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 667 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR