Kum Problemi

ayseeny
ayseeny

5023 Puan

Arkadaşlar merhaba aklıma gelmişken ilk defa kedi baktığım için ve bebek olduğu için her şeyin en hassasını seçmeye çalışıyorum kedi kumunda da rahat edebileceği ve uzun süre dayanabilecek bir marka seçmek istedim. Satan beyfendinin en iyisi olduğunu söylediği için aldığımız bu kumu daha dökerken korkunç koktu, hayvan çişini yapsa bile göremedik nereye yaptığını kaka yapsa bile kum kapamadı ayrıca öyle kötü kokuyorki zararlı bence hayvan için, ben bunu iadede edemem kaldı böyle elimde çöp, daha önce kullanan var mı biz mi yanlış kullandık nedir?


8 CEVAP

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Pro line dan bende çok memnundum

patili
patili

120470

bu bentonit lavantalı kum olması lazım. kedi kumları kakayı içine çekmez zaten öyle açıkta kalır :)
siz temizliceksiniz onlar yaptıkça. idrarı da emer kum, tuvarlak top halini alır. onu da kürekle alıcaksınız. sanicat kum markaları arasında en iyi ekonomik marka bence. fiyat performans olarak baya iyidir. :)

patili
patili

120470

fotograftan tam seçemiyorum paketinin üstünde kristal veya silika kum mu yazıyor bentonit veya doğal kum mu? silika/kristal kumları önermiyor holistik veterinerler..

ayseeny
ayseeny

5023

şuan kullandığımız kumda kedim kakasını kuma gömüyor üzerini kapatıyor bu kumda yapamadı taş olduğu için ve evet toz kumlarda çiş topak oluyor bende biliyorum tabiki.. ama bu kum topak olmuyor dolayısyla nereye çiş yaptığını göremiyoruz ondan bahsetmiştim

ayseeny
ayseeny

5023

taş gibi kristalden ziyade ve çok toz yapıyor tebeşir gibi

patili
patili

120470

poşetin üzerinde silika veya kristal mi yoksa bentonit kum mu yazıyor bu kısım önemli. eğer bentonitse sıkıntı yok ama eğer silikaysa sağlığa zararlı oluyor silika kumlar. ama birkez kullanmasından bir zarar gelmez. bitene kadar kullanabilir. iyi bir markadır sanicat. kakasının üstünü örter evet. hergün sabah akşam kumun içinde birikenleri alın.

ayseeny
ayseeny

5023

teşekkür ederim ama çok ağır bir kokusu var o yüzden kullanmamayı tercih edicem sanırım beni bile çok rahatsız ediyor

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Pro line güzel bir kum bide onu deneyin hem hesaplı hem kokusu kötü seğil hemde güzel topaklanıyor ben iri tanelisini kullanıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 787 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR