Toksoplazma Ve Hamilelik

pongul
pongul

113342 Puan

biz ve kedilerimiz toksoplazma negatifsek yine de hamilelikte aynı ev içinde olmamalıyız fikri ne kadar doğru? yeni hamile kalan yakın bir tanıdığıma doktoru kendisinde tokso negatif çıktı diye kediyi gönderin, doğumdan sonra isterseniz deve bakın gibi sert bir yorum yaptıktan sonra bu konuda bilgi edinmek istedik. nelere dikkat edilmeli, ne yapılmalı?

2 CEVAP

Glman
Glman

974

Böyle aptalca bir yorumu doktorun yapmasıda çok tuhaf gerçekten internette bir çok kedi besleyip hamile kalan kişi var ve bilgilerini aktarıyorlar bir kaç hususa dikkat edildiği zaman kedilerimizi göndermeye gerek yok bınlar neler mi kedinin aşılarının tam olması hamile kişinin dışkıları temizlememesi temizlerken eldiven kullanması ki bunu normalde de böyle yapması lazım çiğ ete dokunurken eldiven kullanması ayrıca bebek doğduktan sonra odasına 1 ay kadar kedinin girmemesi bunlar o kadar da zor şeyler değiller hayvan düşmanı ya da sevmeyen kişilerin klişe olarak söylediği kedinizi gönderin tüyü kaçar yok tıslar yok pıslar sözleri insanı yoruyor açıkcası

pongul
pongul

113342

gereksiz yere insanları telaşlandırıyorlar, sahiplendiğim kedilerimden biri de bana bu yüzden gelmişti. çevremde en az iki örnek yaşadım bu şekilde. cevabınız için teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 599 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR