Yurtdışına Taşınacağız Köpeği Yolculuğa Nasıl Alıştırabiliriz Ne Belgeler Gerekiyor?

ritathedog
ritathedog

389 Puan

10-14 saat civarı bir uçak yolculuğu yapacağız. Aşıları düzenli, pasaportlu ve çipli. Köpeğimiz 16 kg ve hiç kafes tecrübesi yok ve belli durumlarda korkma kaçma tecrübelerimiz var. Kafese ne şekilde alıştırabiliriz. Uçağın ona travma olmaması için neler yapabiliriz? Uçakta ne şekilde daha sağlıklı gider? Götürebilmemiz için ne belgeler gerekiyor?

3 CEVAP

merveandac
merveandac

1911

Öncelikle kafese alıştırmanız gerek kafesin ebatlarını dikkatli seçin ve köpeğinizi rahatsız etmeyeceğine emin olun . Daha sonra kafesin tabanına köpeğinizin sevdiği bir örtü olabilir yada ince pike tarzı üstüne yattığı bir şey varsa katlayın serin bu sırada kafesin kapağı hep açık olsun köpeğinizi ödülle teşvik ederek üstüne oturtun yatırın , kendi içine girene kadar kapak hiç kapalı olmasın kendiliğinden kafesi oturmak girmek için kullanmaya başladığında bir oyuncağını da kafese yerleştirin yolculuktan kısa zaman önce başlamak pek faydalı olmayabilir yolculuğa zaman varken alıştırmaya bakın kafese böylece kafesin tehlikeli olmadığını anlayacaktır.

golsahyildirim
golsahyildirim

11467

Merhaba, sorunuz eski olsa da bu durumu nasıl hallettiğinizi anlatabilir misiniz? Hangi ülkeydi, havaalanında ve sonrasında ne tür prosedürler uygulandı, karantinada kaldı mı köpeğiniz? Benim de 9-10 saatlik bir yurtdışı uçuşu gerçekleştirme ihtimalim var ve kedimi yanımda götürmek nasıl olur, bunu yapmalı mıyım yoksa evde mi kalmalı bilemiyorum.

zibityus
zibityus

11845

merhaba kralailesi.com/arsiv adrsine girip arama motoruna "uçak" yazarak çıkan videoları sırasıyla izlemeniz çok yardımcı olacaktır. a

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 883 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR