Ne Yesem Dik Dik Bakıp Miyavlıyor

BlindCat
BlindCat

4539 Puan

Herkeze merhabaaa:) şimdi benim 3 aylık bir yavru kedişim var son 3 gündür ne yesem yanıma geliyor miyavlıyor dik dik bakıyor öğünlerini de aksatmıyorum yaş mamaları maltları ne isterse var Miyavlaması falan sorun değil de kendimi suçlu hissediyorum ya :(

10 CEVAP

bolt
bolt

5769

Ne yediğinizi merak ediyo ve o şeyden yemek istiyo olabilir benim arkadşımın kediside öyle

ursaminor
ursaminor

116511

:D
Vermeyin.. zararlı olmasını filan geçtim. Arsız oluyorlar yahu. Misafir geliyor herkes ayakta yiyor tatlısını filan ahahahah rezillik :D Oturan yandı. O tabağın şansı yok.
Biz ettik siz etmeyin valla.
Ben servis yapılacağı zaman ona da ayrı ödül maması veriyorum. ama o önce bittirse yine kabus :D
Hep babası şımarttı hepp.... :D

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Ama vermeyin. Zararlı olabilir ev yemekleri.

bolt
bolt

5769

Zaten ev yemekleri yağlı olduğu için hayvanlara zararlı diye biliyorum

seldmrprmk
seldmrprmk

1491

Kediler aynı bizim gibi hem etcil hem de otculdur. Tabiki hayvansal gıdaları daha fazla tüketirler. Bu yüzden sizin yediğiniz şeylerde çok farklı bir şey olmadıkça ( işlenmiş gıdalar, katlı maddesi yüksek besinler vs. )veya kedinizde herhangi bir sindirim zorunu olmadıkça sıkıntı yaratmaz.


Merak etmesi konusunda arkadaş çok haklı. Yediğiniz şeyleri koklatın, merakı dinsin. Zaten çoğuna yüz çevirecektir. Çok nadir olarak yediğimiz şeyleri tüketiyorlar. Mesela bizimki tavuk et gibi gıdaları tercih etmezken süt ve süt ürünlerini havada kapıyor. Tabi biz onun sağlığı için bu tarz gıdalar ile beslemiyoruz ama ödül maması gibi kullanıyoruz bazen.

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Benimki fazla obur o zaman. Tavuk, et, sütlü tatlılar, (özellikle) şerbetli tatlılar, sebze yemekleri... Hepsini yemeye çalışıyor bazılarını (tatlı hariç) yerken yakalamışlığım da var. :/

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Benim kedim kuru mama ve yaş maması dışında hic bir şeyi beğenmez ama ne yersem yiyeyim hemen atlar yanıma gelir bende ona koklatırım beğenmez geri gider :)))

sezind
sezind

13990

Kediler meraklı oluyorlar. Benimkiler de ne yesem hemen gelip bakarlar meraklı meraklı. Ama sakın onların bu bakışlarına kanıp da ev yemeği vermeyin. Gerçekten çok sakıncalı. Bizim yediğimiz yemeklerin içinde birçok yağ, tuz, baharat bulunuyor. Çok rahatsız oluyorsanız kedinizi ordan uzaklaştırabilirsiniz. Suratına hafifçe üfleyin mesela.

Bal_lokma
Bal_lokma

4141

Benim kuzumda öyle yapıyordu bi kaç defa koklattım bazılarına yüz çevirdi bazılarını afiyetle yedi özellikle haşlanmış baharatsız bezelyeye bayılıyor ve iki gün önce yaptığım poğaçadan kocaman bi tane alıp odamda saklamış yarısından çoğunuda yemiş böyle yaramazlıklarıda oluyor ona yaramicak besinleri saklamanı öneririm yoksa küçük tatlı kaçamaklar yapabiliyorlar :))

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Hem zararlı Hem de artık evde tatlı yiyebilmek kabusa dönüşüyor pek bile yedek yanımıza gelmeye ve yemeye çalışıyor ben mama hariç bisiy vermediğim halde tatlılara çok düşkün:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 693 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR