Kız Kedı Ve Erkek Kedı Hakkında Dusuncelerınız ?

Baharbzk311
Baharbzk311

626 Puan

Arkadaslar ben kedi almayi dusunuyorum durumumda musait , hicbir engel yok bir kedi sahiplenmem icin omurluk sahiplenmeyi dusunuyorum . Gerekli esyalari bile listeledim ama almadim kedime gore alicam .
Kiz kedi veya erkek kedi alirsam kısirlastiricam zamaninda o yuzden o zamanlar sorun yasiyacagimi dusunmuyorum . Ben kiz kedi baktim sadece erkek hic bakmadigim icin nasil davrandiklarini fazla bilmiyorum . Bir dusunce sahibi degilim yani , kiz ve erkek kedi kac aylikken kisirlastirabilir en erken mesela 5 aylikken fln mi kisirlastirilmaya baslaniyor ? Kiz kediler genellikle nasil davraniyor ? Erkek kediler genellikle nasil davraniyor ?
Kendi kedinizin huylarini anlatmak isterseniz anlatin lutfen . Dusuncelerinizi yada bildiklerinizi soylerseniz sevinirim..

3 CEVAP

PERIveLIDYA
PERIveLIDYA

10308

Eğer ikisini de Zamanı geldiğinde kısırlaştıracaksanız erkek alın derim. Ameliyatları daha kolay oluyor. Ayrıca şimdi burada dişi ve erkek kedilerin huylarını davranışlarını anlatmak işe yaramaz. Çünkü karakter kediden kediye göre değişir. Mesela benim iki dişi kedim var ama biri kucakta uyumayı sevmez diğeri sever. Üstelik biri diğerinin yavrusu. Dişi mi erkek mi Sahipleneceğinizi belirledikten sonra sahipleneceğiniz yere gidince hangi yavruya (aynı cinsiyetten birçok yavru varsa) kanınız kaynarsa onu alın derim. :)

Erkeklerin kısırlaştırma ameliyatı daha kolay oluyormuş. 6 aylıktan sonra kısırlaştırılabilinirlermiş ama tabi yaşını tamamladıktan sonra olması daha iyi. Erkek kediler de kısırlaştırıldıktan sonra böbrek üstünde salgılanmaya devam ettiği için böbrek sıkıntıları görülebilir. Ben kedi sahiplenmek istediğim de tanıdığımız erkek kedi al mutlaka daha kolay demişti bana erkek kedi verdi mutluyuz şuanda.

Baharbzk311
Baharbzk311

626

Tesekkurler cevap icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 681 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR