Sıkıntı Dolu Bakışlar

Puppy730
Puppy730

112805 Puan

Merhabalar. Konuyu açma sebebim, miniklerimin bana sıkılmış olduğunu belli eden ve benim harika, yaratıcı fikirlerimi uygulama beklentisi içeresinde bana yönelen bakışlarıdır. Ama sorun şu ki, bende pek harika fikirler yok. Şimdiye kadar arada sırada oğlumla getir götür, kızımla olta ile oynardım. Veya ikisi birbirine sataşarak oynardı. Ama belli ki bayağı sıkıldılar ve aralarına beni de almak istiyorlar. Var mıdır miniklerinizle eğlenceli vakitler geçirdiğiniz güzel oyun fikirleri?

5 CEVAP

merveandac
merveandac

1911

Sakla-bul oynuyoruz bizde gayet keyifli oluyor :) Sevdiği bir oyuncağını önce koklatıp , gösterip sonra o farketmeden saklıyoruz ilk etapta kolay yerlere saklayın yoksa nazlılar oyunu bırakıp banane amaan da diyebilir arayışlarını izlemek ayrı keyifli bulduklarındaki yüz ifadeleri ayrı.. Saklambaçta oynayabilirsiniz Puppy ile duvara doğru yada bahçenizde otur komutu verip kolay yerlere saklanın ıslık çalın saklandığınız yerde heyecanlı heyecanlı koşuşturup sizi bulacaktır . Yakalamaca oynamıyoruz biz çünkü koşan insan gördüğü zaman oyun algılayıp üstüne koşabilir .

Puppy730
Puppy730

112805

Bayağı yaratıcı bir başlık oldu. Bu yaratıcılığımı oyunlarda da kullanmam lazım.

BlindCat
BlindCat

4539

Benimkiyle kovalamaca oynıyoruz biz çok saçama ama köpek gibi davranışları var :) attığım şeyleri falan getiriyo ben şey yaptım bir de tırmalama tahtasındaki iplerden aldım ve bizim eski mutfak masasının ayaklarına doladım bir sürü de ponpon sarkıttım yukarıdaki yerlerden :) ben olmadımmı çok güzel eyleniyor prenses

Puppy730
Puppy730

112805

Teşekkürler :) Akşam üstü deneyelim bakalım. Yüz çevirirse buna artık kendi kaşındı sıkılacak artık. Dünden beri hepimiz etraflarında pervane olduk eğlensinler diye ama beyefendi teşrif etmedi. Bu sefer eğlenir umarım. Tekrar teşekkürler :)

Puppy730
Puppy730

112805

Mantıklı aslında, Lucy'e deneyeceğim bunu. Ama en büyük buhran Puppy'den yayılıyor :/ Sıcak yaramadı bize.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 884 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR