Cinsini Bilmiyorum Kedicigimin????

Zeynooo
Zeynooo

4821 Puan

Ben ankara kedisine benzetiyor iri olmasından dolayı suyu sevmiyor. Onun canı oynamak istemezse oynayamiyorsunuz.


21 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ankara kedileri uzun tüylü olur. Bence değil ve büyük ihtimalle safkan yada melez van kedisi. Çok tatlı bir kedi. Umarım birlikte uzun ve güzel bir ömür yaşarsınız:)

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Bir ankara kedisi annesi olarak Ankara kedisi olduğunu sanmam çünki ankara kedileri ızın tüylü oluyor bütük ihtimal vandır yada kırma

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Ankara kedisinin patilerinde parmak arasında uzun tüyler olur pati kapalı iken bile rahatlıkla görünür. Her daim belirgin uzunlukta tüy yapısı vardır. İnce ve esnek yapilidir suyu hiç sevmez. Suyun altına sokarsiniz onu fena halde kizdirirsiniz. Sizi çok sever ancak asla kucaginizda otururken bulamazsınız. Her yeri merak eder.çıkmadık yer bırakmaz. Oraya nasıl çıktın diyebileceginiz yere bile çıkar. Kısa tüy kalın post kadifemsi parlak görünüm van kedisine aittir.

Zeynooo
Zeynooo

4821

Nifito sagolun . Bütün küçük canlar çok yaşasin hiçbiri ac susuz kalmasın.

bolt
bolt

5769

Ankara kedisiyle van kedisi kırması ya da sadece saf ankara kedisi olabilir

Zeynooo
Zeynooo

4821

Dollfacepersian tsk ederim .

BlindCat
BlindCat

4539

gözlerinin ikis farklı renk mı ? Ama beyaz tüylü diye van veya ankara kedisi demeyin bence

BlindCat
BlindCat

4539

Sahkan van kedisi olamaz ama çok ponçik bir minik

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Olcay34 tam kızımı anlatmışsınız :)

Zeynooo
Zeynooo

4821

Olcay 34 patilerinin arasından tüyleri çıkıyor. Kedimin tüyleri kısa değil sadece ben ters fırçalamıyorum..bu arada annesi tüyleri yerlere sürtüyordu. Benim kedim yavru olduğu icin de kısa görünmüş olabilir . Detaylı anlattığınız ici tsk .

georgestaub
georgestaub

4725

Maşallah tüyü kadar önrü olsun, musluğu açıp suyun yanına götürün suyu seviyor olabilir :D

nifito
nifito

6774

Benim kedimde aynı şekilde. Sadece o ilgi görmek isterse onu sevebiliyoruz malesef :) maşallah çok sevimli ve güzel kediniz. Yaşı ilerledikçe daha da serpilecektir. Ankara kedisi kırmasına benziyor.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Zeynooo
Kedinizin annesinin Ankara kedisi ve van melezi veya safkan Ankara kedisi olduğunu,babasının ise van kedisi olduğunu düşünüyorum.
Çünkü uzun ve kısa tüylü olma özelliği kedinin anne babasından ve büyük anne ve babasından geçiyor. Annesi uzun tüylü olsa bile saf Ankara kedisi olmayabilir. Kısa tüylü geni de kısa tüylü babadan veya annenin geninden geçmiş olabilir diye düşünüyorum.
Kedinizin iki saf ırkın melezi olduğunu düşünmemin sebebi ise annesinin ve kardeşinin beyaz olduğunu söylemeniz. Melez bir ırkla çiftleşseydi en azından bir yavru babaya çeker diye düşünüyorum.
Neyse işin uzmanı değilim,sadece benim fikrim bu yönde. İlerde net olarak ırkını öğrenmek isterseniz kedi yarışmasına katılabilir veya kan testi yapıp yurt dışına araştırılması için gönderebilirsiniz:)

BlindCat
BlindCat

4539

Safkan yazcaktım :(

Zeynooo
Zeynooo

4821

Blindcat gözlerinin ikisi de aynı renk ikisi de yeşil. Annesi de böyle bembeyazdı hicbir lekesi falan yoktu. Ikiz kardeşi de mavi gözlü hiç lekesi yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1384 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR