Tasma Acill !!!

Ruzgarrr
Ruzgarrr

721 Puan

Merhaba köpeğim bugün aşısını oldu ve artık dışarı çıkabilir uzatmalı tasma alıcam göğüs tasması aldım fakat uzatmalı tasma kaldı benim gittiğim pet de 90 80 tl çok pahalı geldi normalde fiyatlar ne kadar ve hangü marka iyi lütfen cevap yazarsanız sevinirim

15 CEVAP

Goupe
Goupe

114799

Bakın bunu şöyle örnekleyeyim. Üst komşunuz çığılık attığında hemen evine koşarsınız , yetişin komşular dediğinde hemen evine koşarsınız fakat komşunuz sizi bir iki defa sadece yanına çağırmak için veya şaka yapmak için böyle birşey yaparsa üçüncü defa gitmeyi aklınızdan geçirmezsiniz. Bu forumda acil demek gerçekten acildir. Sizin köpeğinizin tasması ne acil veya ne önemli bir durum. Tasma sonuçta gidin petshopa adam size ne özelliği olduğunu kaç tl olduğunu saysın dursun. Bizim burada aldığımız fiyatla oradaki fiyat veya ürün aynı olmayacaktır!

Goupe
Goupe

114799

Ya ne demek bakmayın! Acil diyorsun acil! İnsanlar ne oldu hayvana ölüm kalım meselesi mi var ? Bir olay mı oldu? Diye geliyor. İyi niyeti suistimal edip normal birşeymiş gibi anlatıyorsunuz. Acil dendiği zaman bu hayvanseverlerin ne telaşla tıkladığını 1 saniye bile geç açıldığında çıldırdığını biliyormusunuz? O yazıyı okuyana bize ne olduğunu biliyormusun! Biz senin gibi evde hayvan beslemek için besleyenlerden değiliz! Biz her hayvanı düşünen acil dendiğinde bilmesek bile başkasına soran internetten sadece o kişi için araştıran insanlarız. Sen bu forumun ne kadar ciddi ve ne kadar hayvansever insanların kullandığını bilmiyorsun heralde!

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Her marka oluyor. Çok önemli değil. Ben 35 liraya mı ne aldım, markayı hatırlamıyorum. Çok kaliteli değildi ama.

KedimVar
KedimVar

119251

Bu "ACİL" bir soru değil !!! Burada balkondan düşmüş, ölmek üzereyken kurtarılmış vb. hayvanların soruları acil oluyor. Sizin sorunuz onların yanında bir hiç. Acil olmayan sorulara acil yazılmamalı. Acil yazmazsanız da size cevap yazarlar merak etmeyin.

KedimVar
KedimVar

119251

Acil olmayan sorulara acil yazmayın. Sonra gerçekten acil olan soruları anlayamıyoruz.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Acil değil bu soru

yasement
yasement

119858

Cevaplara bakmadan yazdim zaten soylemisler acil olmadigini

yasement
yasement

119858

Acil mi bu simdi

KedimVar
KedimVar

119251

Goupe kesinlikle katılıyorum

Goupe
Goupe

114799

Amacım üstüne gitmek değil. Hatasını kabul etmemesi. Böyle birşeye acil denmemeli ve diyelimki acil dedi ve hatasını öğrendi özür dilemeli. Tamam ya ne abartıyosunuz falan demesi insanı kızdırıyor kendisi ciddiyetsiz birisi ve saçma sapan konuşuyor. Tamam bir özürde beklemiyorum ama bu şekilde bize çıkışamaz çünkü o suçlu.

Ruzgarrr
Ruzgarrr

721

Kedimvar acil bi konu sayılır o zaman yazma cevap verme yarıb çıkıcak acil sayılır bakma o zaman

Ruzgarrr
Ruzgarrr

721

Hahaa acil olan sorunun neyini anlamıyosun basmıyomu

Ruzgarrr
Ruzgarrr

721

O zaman bakmayın cevap vermeyin ne kadar abartıldı alt tarafı açıp bakcaksın yani

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Goupe haklı. Başlığı okuyunca petinize tasma yüzünden bir şey oldu veya kaçtı zannettim ve çok korktum.

TarcinBey
TarcinBey

13649

Üstüne gitmeyelim yine de bende ayni hataya düştüm fakat fiyat vs icin ddgil ruh hali icin yazmistim ve silinmesi için şikayet ettim zaten. Ayrıca petshoptan petshopa değişiyor internette daha ucuz. Ve evet ya acil yazilmamali boyle şeylere benim kedimin bacagi kirilmisti o zaman bu sitede üye olsam acil yazsam kaynayip gidecekti belki de

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1028 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR