Kaçak?

Goupe
Goupe

114799 Puan

Merhabalar sokakta uzun süredir takip ettiğim kediye bugün ulaştım. Bizim sokaktaki kedilerin sayısı belki iki elin parmaklarını geçmez. Birkaç haftadır gördüğüm bir kedi var. Ne zaman görsem peşinden yaş mamayla koşuyorum. Bugün kararlıydım ve yaklaşık 1 saatin sonunda elimi sürebildim. Bizim yan binamızdaki dükkanda bir hayvansever var. Uzun süredir tanışıyoruz. Onun dükkanının önü ve duvarların kenarına hep mama koyuyoruz. Bazen de başka melek kalpliler dolduruyor :) Bahsettiğim kedi ya bu kaplardan mama yiyor ya da başka bir kaynağı var. Gördüğüm bütün sokak kedileri tokken bile yaş mamaya hayır diyemezken bu kedinin umrunda değil. Sokak kedilerine yaklaşmıyor , ona yaklaşana tıslıyor bazılarını kovalıyor. İnsanlara karşı çok çekingen ve çok kaçıyor ama bir yaklaşıp sevdiğiniz zaman ayrılmıyor. Bugün önüne mama koydum biraz yedi sonra ben gittiğimde peşimden geldi. Kesinlikle bir ev kedisi olduğunu düşünüyorum. Yani fazla fazla yazdım ama bu kedi bence ev kedisi. Fakat çözemediğimiz bir konu var.. Hayvan sürekli miyavlıyor, mama veriyoruz , su veriyoruz istemiyor miyavlıyor. Sevince susuyor yere yatıyor falan ama biraz uzaklaşsak hemen miyavlıyor. Miyavlamaktan çok ağlıyor. Hayvansever dükkana almış fakat dakikalar içinde dükkanı altüst edip miyavlamış gören "kedi kesiyorlar" falan der diyor. Hemen dışarı bırakmış. Biz bu hayvana ne yapalım? Travma geçirmiş olabilir mi? Evde duracak bir kedi değil ama sokakta duracak bir hayvanda değil lütfen bir yardım?

5 CEVAP

tugcesenbas
tugcesenbas

103281

Bence, yakalayabildiğiniz zaman yakınlarınızda olan bir veteriner varsa görütüp gösterin hem de burada yazdıklarınızı da anlatıp danışın, ne olduğunu anlamaya çalışın derim. Üzüldüm okuduğumda böyle oluşuna çünkü. Umarım bir an önce huzurlu bir hayata kavuşur güzel çocuk.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Sahilendirin. Muhtemelen işkence görüp sokağa atılmış.

Goupe
Goupe

114799

Acaba çocuklar falan dövmüş olabilir mi?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Olabilir

TarcinBey
TarcinBey

13649

Büyük ıhtimal sokağa atılmış veya başından birşey geçmiş olabilir tugcesenbasinda dediği gıbı veterinere götürün yakalayinca

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 582 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR