Tatile Gidince Kedim

KedimVar
KedimVar

119251 Puan

Cuma günü 10 günlüğüne tatile gideceğiz.
Kedilerimin maması dolu olacak zaten yedikçe üstten yeni mama gelen kaplardan.
Suları dolu olacak.Kumlarını temizleyip altındaki poşetini de boşaltmış olacağız.
Her gün arkadaşım gelip bakacak. (kumunu temizleyecek, suyunu yenileyecek, mamasını bitince yenisini koyacak ki biteceğini zannetmem.)
Eksik bir şey var mı? Başka bir şey yapmalı mıyım rahat etsinler diye?
Asıl korkum steve girip yemek yememesi. Peri geçen sene gittiğimiz tatilde her gün arkadaşım gelip bak asına rağmen strese girip yemek yememişti ve biz de tatili erken bitirmek zorunda kalmıştık. Ama o Zaman yalnızdı. Şimdi yanında başka bir arkadaşı var. Umarım yine böyle bir şey olmaz. Çünkü bu sefer erken dönme gibi bir imkanımız kesinlikle yok. Sizce yine strese girip yememeliyim yapar mı?

17 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Strese*

KedimVar
KedimVar

119251

Minnak53 kendi boyutlarında oyuncak koymayı düşünüyorum. Plastik topları parçalayıp yerler, tüylü oyuncakların tüylerini yutarlar diye koymayacağım.
Polo müzik açması ne işe yarıyor acaba? Yani evde ses oluyor kendilerini yalnız hissetmezler de müzik açmasak da bir sorun olmaz herhalde.

ayseeny
ayseeny

5023

kedinizin hem bir dostu hemde onlara vakit ayırıp oyun oynayacak bir insanları olacak. gündüzleri zaten kediler ya uyur ya da birbirleriyle oynarlar, arkadaşınız geldiği zamanda onunla olurlar. belki bir terkedilme psikolojisi içerisine girebilirler çünkü 10 gün epey uzun bir süre, ama arkadaşınıza söyleyin her gittiğinde sizi facetime dan arasın. ben işte olduğumda annem beni arıyor ve kedimle görüştürüyor :) en azından sizi görüp duysunlar

RuzRuzo
RuzRuzo

706

Sanmıyorum arkadaşınız yanında biraz daha fazla kalsın oyun oynasın keske onu da götüreydiniz:)))

KedimVar
KedimVar

119251

Götürmem imkansız maalesef. Geçen sefer de imkansızdı gittiğimiz yere kedi/köpek kabul edilmiyordu. Arkadaşım zaten sürekli oyunlar oynadı ama Peri korkak bir hayvan olduğu için çıkmamıştı saklandığı yerden. Ama normalde biz evdeyken bu kadar korkak olmazdı. En azından artık Lidya yanında. O herkese kolayca alışabilir. O Oeri ye iyi bir arkadaş olur umarım :))

Minnak53
Minnak53

10961

evin çeşitli yerlerini oyuncaklarıyla doldurun ama bu genede ne kadar işe yarar bilemedim ama depresyona girecektir arkadaşınızın evine alma şansı yok mu ?? Yada sizin bir yakınınız sizin evde kalsa ?? Bilemedim zor bir durum

KedimVar
KedimVar

119251

Evine alma şansı var aslında ama kediler yer değişikliğini sevmez diye istemedim. Ayrıca onların da bir erkek kedisi var. Peri yle kardeşler ama kısırlaştırılmış olmasına rağmen Peri yle çiftleşmeye çalışıyor ve Peri hiç sevmiyor Orayı. Şimdi iki kediler diye sıkılmayacaklarını umuyorum.

Minnak53
Minnak53

10961

Evde yanlız kalmasından arkadaşınızın evine alması daha iyidir 10 gün uzun bir süre çünkü en azından onunla sürekli ilgilenecek birileri olur :(

KedimVar
KedimVar

119251

Hayır zaten her gün gelecek en a 1 saat oynayacaklar. Sadece onun orada daha rahatsız olacağını düşünüyorum. Erkek kedi nefes aldırmıyor kızıma çünkü. Üstelik vereceğimiz kişinin kızı da hayvanları biraz sert seviyoruz. Yani şöyle diyeyim Lidya (kimseden kaçmaz kendini sevdirir) onu görünce kaçıyor. Kediyi ısırmak nedir ya?

Minnak53
Minnak53

10961

Evde kalsın o halde kedinizin huyunu sizden daha iyi kimse bilemez ;) arkadaşınızda hergün madem bakacak ama evin çeşitli yerlerini oyuncaklarla doldurun tüylü şeyler koymayın sinirden yiyebilir :( bide arkadaşınz akşam bir ışığı açıp gitsin bari :(

polo
polo

9117

geçen sene bende tatile gittigimde polo evde yalnızdı çok özlemişti beni ama bu sene fiona var yanında fiona geldiginden beri polo beni takmıyor kapıda bile karşılamıyor sanki ben evde yokum anlaşıyorlar bu hoşuma gidiyor içim rahat sizinkilerde anlaşıyorsa ve arkadaşınız genel ihtiyaçlarını karşılayacaksa sorun yok sabah gelir müzik açar tuvaleti temizler kedileri tarar akşam gelir müzigi kapatır ışık açar evi havalandırır 10 gun su gibi geçer

esravtn
esravtn

1215

belki kedi size küsüp yemek yemeyi ve sizle ilgilenmeyi kesebilir

polo
polo

9117

ben bir yere giderken hep tvyi açık bırakırım hem kendilerini insan sesi duyup rahat hissediyorlar hemde olası extra yaramazlıklarında insan sesinden çekindikleri için yapmıyorlar genelde eve geldigimde normalde hiç gitmedigi yatak odasında uyurken buluyorum evi bazı yerlerine ödül mamaları bırakıyorum geldigimde kaç tanesini bulmuşsa o kadar yeri gezmiş anlıyorum

KedimVar
KedimVar

119251

Esratvn bize hiç küsmedi şu ana kadar. Küsmez zaten bizi gördüğündeki mutluluk daha kapıda bizim sesimizi duyar duymaz miyavlamaya başlar. O özlemle nasıl küssün? :))
Polo ben de televizyonu açık bırakayım o Zaman. Ama zaten bizimkilerin birinin yaramazlığı yok diğeri de yaramaz ve insan sesi insanın kendisi hiç aldırmaz. Yapacağını yapar sonra da hiç bir şey olmamış gibi davranır :)) girmemesi gereken yerleri kapatıyoruz giremiyorlar.

KedimVar
KedimVar

119251

Evet FaceTime dan konuşuruz kızlarımla :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2735 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR