Kopegim Kanli İshal

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslae bugun kopegimo halsizlikten dolayi veterinere goturduk ve kanli ishal olabilir dedi bende internetten baktim cogu belietilero var asiri kolo kaybi istahsizlik ishal bunlarin hepsi benim yavrumda var ve doktor hemen bisey yapilmazsa 4-5 gun icinde olebilir dedi ve yuksek maliyet gerekiyomus arkadaslar sozce ne kadar maliyet isterler ve benim yapabilecegim bosey var mi ? Lutfen biaeyler yazin

12 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Evet maliyeti yüksek diye biliyorum ben de. Ama sizin ne yapabileceğinizi bilmiyorum ki bence elinizden bir şey gelmez. Ancak vet düzeltebilir. Öncelikle yaşadığınız yerde güvenilebilir, paradan çok hayvanı düşünen ve maddi durumunuz yetersizse size yardımcı olabilecek bir vet bulun. Acele etmeniz lazım ayrıca. Çünkü kanlı ishalden ölen bir sürü hayvan var.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ben anlayamıyorum bu durumu . Paranız yok diye hayvan ölecek mi ? Vet nasıl gönderiyor bu gibi durumlarda anlayamıyorum .

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Yanlış anlamayın size söylemiyorum bunu. Veterinerler ı anlayamıyorum . Bile bile ölüme terk etmek çok saçma. Borç a yap ne bileyim .. yada tedavi et hayvanı esir al.. odendiğinde ver. Ölüme terk etmeleri vicdansızlık ..nasıl insanlar

Minnak53
Minnak53

10961

Aslında rica edin durumunuzu iza edin zaten iğne yaptı dediniz ama bilemedim keşke söyleseydiniz orda durumunuzu tedaviye hemen başlayın önce bir veterinerin vicdanını yoklayın derim mutlaka birşeyler yapar yapmazsa da başka yere götürün ama bakmayan yerin adını yazın da bir güzel sosyal medyada karalayım :/ iğne verdiğine göre şuanda tedaviye başladı mı ?

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Bugun omerli veterinerinede goturduk bir igne verdi bize once kendisi yapti sonrada bize verdi hergun bunu 1 kez kullanin dedi ne uapicagimi bilniyorum tum bahceyi bi gunde en az 50 tur kosan kopegim kilini kipirdatmiyir peki ucreti ortalama kac para soyliyebilirmisiniz mesela 200-300 gibi bisey mi yoksa cok cok daha yuksek fiyatli 1000 tl gibi biseymi moralim cok bozukya o bir can onun gozlerimin onunde gitmesini istemiyorum :( :( :(

Mineladyy
Mineladyy

697

Kıyamam ya geçmis olsun

rupi20
rupi20

736

Benim köpeğimde kanlı ishaldi. Günlüğü 100 tl den veterinerde duruyordu en az 10 gün durması gerekiyor dendi ve 4 günlük ücreti peşin alındı. 2.gün köpeğim öldü. İlk gün serum fayda etmeyince ilaç sipariş etmiştik ve o ilaç kesinlikle kullanılmalıymıs kimi aradıysam önerdi. 830tl bir ilaç polylop olması gerek adı. Bir de başka bir ilaç daha söyledik 500 tl. Ama sabaha çıkmadan öldü köpeğim ve ilaçlar kullanılamadı. Bana maaliyeti 400 tl oldu geri para iadesi yaptılar ama kullanılmasaydı 2 milyarın üstünde bir maaliyeti olcaktı. Telefonumu falan satmayı düşünüyordum. Malesef çok maaliyetli ama yaşasın da ne olursa olsun diye düşünülüyor..

rupi20
rupi20

736

Polyglop muş ilacın adı

YsmnLvnt
YsmnLvnt

2642

Bende sokakta bulduğum bir köpeği veterinere aynı şikkayetlerden dolayı götürdüm. Veteriner bana paket-tedavi yaptı, yani 300 tl ödedim iyileşene kadar hepsi içinde olcak dedi. 3 gün gittim ve hayvan öldü. Geç kalmaya gelmiyor bu hastalıklar.
Noldu köpek ne durumda?

rupi20
rupi20

736

Aşı olduğu gün halsizlik iştahsızlık olabilir dedi doktor. 2 gün devam edince aradım sabah bakalım dedi akşam kan gördüm dışkısında aradım açmadı doktor 24 saat açık olan veteriner bulup götürdüm hemen fakat ertesi gün kan kusmaya başlamıştı ve öldü. Erken teşhiste bile yavruda çok zor. Allah kimseye vermesin en lanet en ölümcül hastalık

rupi20
rupi20

736

Umarım iyileşir köpek. Yaşının büyük olması ve günleri geçirmesi zaman kazandırıyor diye biliyorum..

Karamel45
Karamel45

67

Kanlı ishal olan kedi veya köpeğe ilk evde müdahale olarak bir fincan suya bir tatlı kaşığı nişasta, bir de vücüt direncini dengelemesi için bir çay kaşığı şeker karıştırıp eritin. Şırınga ile içirin sabah akşam olmak üzere. Ben kedime kanlı ishal olunca bunu uyguladım şükür geçti. Veterinere de bunu yaptığımı söyledim. Doğru yaptığımı söyledi. Umarım faydası olur. Geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1189 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR