Hangi Mamayı Kullanacığımızı Kararlaştırmam Gerekiyor

LASTBLOOD89
LASTBLOOD89

865 Puan

(http://urun.************.com/evcil-hayvan/prochoice-pro-32-sterilised-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-15-kg-285402732) (http://urun.************.com/evcil-hayvan/purina-cat-chow-15-kg-hindili-sterilised-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-284317097) (http://urun.************.com/evcil-hayvan/reflex-plus-tavuklu-kisirlastirilmis-kedi-mamasi-15-kg-293900843) (https://www.*********.com/bonacibo-light-kisirlastirilmis-yetiskin-kedi-mamasi) bu 4 mamadan birini kullanmak zorundayım kedim şuanda bonacibo kitten kullanıyor ve çok çok sağlıklı bu 4 mamadan hangisine geçmeliyim? yardım eder misiniz lütfen

16 CEVAP

oztasilares
oztasilares

3870

Bunların arasında bonacibo bence

Golosi konusunda ben de iyi bir tercih diyebilirim, kullandığım ve güvendiğim bir mama golosi. Forumlarda kötülüyorlar falan ama kullandınız mı diye sorunca genelde hayır cevabını alıyorum. Bence bu bol keseden sallama olayı çok hoş değil. Kısaca ben kullandım ve memnun kaldım size de tavsiye ederim

LASTBLOOD89
LASTBLOOD89

865

mamalar (prochoice) (cat chow) (reflex plus) (bonacibo) bunlardan birini seçmek zorundayım. Hepsinin de kısırlaştırılmış mama olması gerekiyor kısırlaştırılmış prochoice mi , kısırlaştırılmış cat chow mu , kısırlaştırılmış reflex plus mı , kısırlaştırılmış bonacibo mu?

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Bence kısırlaştırılmış bonacibo kullanmayın taurin oranı çok az

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Mümkünse felicia yoksa prochoice

HAY_DOST
HAY_DOST

11941

Felicia = bonacibo

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Olsun. İsmi daha çok hoşuma gitti :D golosi vs. alacak bütçesi yok soru soran kişinin. Yerli mamalar daha ucuz olduğu için onlardan önermek zorunda kaldım. Yoksa market maması almak zorunda kalacak.

Bence yine uygun fiyatlı bir mama olarak Golosi çok daha iyi bir tercih olacaktır :)

LASTBLOOD89
LASTBLOOD89

865

kedimizi daha kısırlaştırmadık şuanda 4 buçuk aylık yavru kedimiz var zaten bonacibo kitten almıştık ve kedime bonacibo çok iyi geldi bonacibo ile devam etmeyi planlıyorum ayrıca Benim1kedimvar bütün veterinerlerin önerdiği o proplanın kısırlaştırılmış mamasında 1500 taurin var bonaciboda 1700 taurin yanlış anlama sadece fikrimi söyledim :)

Anka_9
Anka_9

4

Ben de 7 kedi var. Butcemden dolayi kisirlastirma sonrasi Reflex kullandim bir sure. Ama kedilerimin 4 u bobreklerinden rahatsizlandi. Sonda takilmak zorunda kaldi. Sonra Cat chow a gectim bir problem yasamadim. Sadece evimizin en buyugu muhtemelen yastan oturu bu aralar sikinti yasamaya basladi. Josero'yu duydum ama sadece 2 kg olarak var butcemi cok asar. Bonacibo'yu merak ediyordum bende.

Ecerana
Ecerana

14974

Bnce pro choice ama şöyle de bişey var pro choice ve reflex hemen hemen aynı içerik. Bonocibo ile de felicia aynı içeriğe sahip. Bunu bilmeni istedim. Bnce pro choice nin tester ürününü iste 100 gramlık mamanın yanında %40 indirim yolluyorlar. Portal atlaspet.com sitenin adı.

Veterinere ya da bir petshopa gidip sorabilirsiniz.

Veterinere ya da bir petshopa gidip sorabilirsiniz.

Veterinere ya da bir petshopa gidip sorabilirsiniz.

Alicveben
Alicveben

12941

Bence procoice.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3822 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR