Kedi Alcam Bakımı Zormu

KenanKral
KenanKral

1037 Puan

lütfen yarım edin

15 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Kedu bakmak çok mu zor isimli bir soruya yazdığım cevap:"
Sizin için çok zor olan bir başkası için kolay olabilir. Ama böyle bir soru soruyorsanız kedi bakmanın sorumluluklarını ve zorluklarını tam olarak bilmiyorsunuz demektir. Bu yüzden kedi bakmaya hazır olduğunuzu düşünmüyorum. Öncelikle kaç yaşındasınız? Kedi bakmak maddi durum ister; aşısı, maması, kumu, hastalığı... Zaman ayırmalısınız; onun da oyun, egzersiz ihtiyacı var. Yeri gelecek, hasta olacak; bu gibi durumlara hazır olmalısınız. Onun bir canlı olduğunu unutmayın, bir hevesle alınıp sonra bakamayınca sokağa atılacak şeyler değil kediler. Tüy dökecek, eşyaları tırmalayacak, miyavlayacak... bu gibi problemlerle karşılaşacaksınız, bunun bilincinde olun. Davulun sesi uzaktan hoş gelirmiş."

KedimVar
KedimVar

119251

Cok mutlu oldum :)) klasik olarak "tuyu kadar omru olsun" diyorum :))

KenanKral
KenanKral

1037

çok teşekkür ederim efendim inşallah hepimizin kedisi öyle olur iyi geceler

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

1,5 aylık ise cat milk ve rc babycat kullanmanız daha iyi olur.Durumunuz varsa royal canin den daha yüksek kaliteli mamalar kullanmanızı tavsiye ederim.Hangi çeşit ve marka kum aldınız ve mama ve su kabı almadıysanız plastik harici bir malzemeden ayrı kaplar almanızı öneririm.
Kedinizi nereden aldınız? 1,5 aylık anneden ayırmak için biraz erken bir süre de

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Yardıma muhtaç bir kediyi sahiplenmenize çok sevindim.Umarım birlikte uzun ve güzel bir ömür yaşarsınız:) Topaklanan kum,kum çeşitlerinden en iyisi bence. Kullandığınız markayı duymadım hiç. Kullanıp tecrübelerini bizlerle paylaşırsanız sevinirim. Topaklanması,kokuyu hapsetmesi ve toz oranı hakkında:)
Annesiz bir yavruysa süt tozu ve kaliteli mama kullanmanız önem taşıyor bence. Ben de şuan annesiz 1,5 aylık bir kedi bakıyorum. Gimcat kedi süt tozu ve rc babycat ile besleyeceğim. Kedinizin kilosu ne kadar? Zayıf ve bakımsız kalmış bir yavruysa ekstra vitamin takviyesi gerekebilir
Mama ve su kabı hangi malzemeden ve ayrılar mı acaba?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Buna kedi sahiplenmeden önce karar vermeniz gerekiyor. Bakımı zor gelirse ne yapacaksınız?Bir canın sorumluluğunu almadan önce iyice düşünmelisiniz.Yeri geldiğinde yüksek miktarda maddi güce ihtiyacınız olabilir. Her koşulda bakabilecekseniz sahiplenin.Kaç yaşındasınız? Aileniz bu her koşulda maddi manevi arkanızda mı?

KenanKral
KenanKral

1037

aldım kedimi ve şuan için mutluyuz teşekkürler efendim

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kaç aylık nereden aldınız? Hangi mamayı,kumu,yaş mamayı kullanacaksınız? Eşyalarını aldınız mı? Aldıysanız neler aldınız ,almaydıysanız neler almayı planlıyorsunuz?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Kedi*

KenanKral
KenanKral

1037

çok teşekkür ederim yaşım 13 buarada 14 gircem

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Ah, bi izin kopartabilsemm. Sen yine de şanslısın bana izin bile vermiyolar. Kedileri seviosan katlanırsın .Gülü seven dikenine katlanır. Sonra şansını kaybedersin ona göre bence fırsatını bulmuşken al bence. Bu arada çoooooooook şanslısın...

KenanKral
KenanKral

1037

1.5 aylık sanırım kedi kumu kedi taşıma çantası Royal Canin Kitten Yavru Kedi Maması bide tarak aldım :)

KenanKral
KenanKral

1037

Relation Ultra Compact Natural Topaklanan Kokusuz Kedi Kumu kediyi sahiplendik kimsesi yoktu mama ve su kabı aldık

benim 3 kedim var bakımı benim için çok kolaylaştı ilk kez kedi beslemek biraz zor ve bence tiksinmiyosan kedi bakmak kolaylaşabilir çok zaman ayırman gerek aynı zamanda

ve yavruysa fazlasıysa ilgi
gerekir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1114 Görüntüleme
  • 15 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR