Artık Anlatamıyorum

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581 Puan

Surekli söylüyorum ama ailem kedinin kisirlastirilmasi gerektigini anlamiyorlar. Gunah diyip duruyorlar . bu yukumlulugun altindan nasil kalkacaksin diyorlar. Ben anlatamiyorum artik gercekten . sanki ben degil onlar arasiriyorlar. Lutfen bu sorunun altina neden kisirlastirilmasi gerektigini yazar misiniz .

11 CEVAP

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Ben sürekli kedim icin para biriktiriyorum. Kumbaralar da biriktiriyorum O yüzden ne kadar param olduğunu bilmiyorlar Şu anda 120 TL birikti . biraz daha biriktirirsem kısırlaştırma parası çıkıyor zaten veterinerde fiyatta yardımcı oluruz dedi sürekli gittiğim için taksit falan da yapıyorlar O yüzden para konusunda sıkıntı çıkmayacak ama onlar koku bırakmasınlar bile razı olabilirler Çünkü vicdan azabı çekecek. lerinden korkuyorlar ve bence bir hayvanın faydasını olan bir şeyin günah olması bana mantıklı gelmiyor açıkçası ama zaten ben yine de yaptırırım her türlü. Artik bu da son çare . bakalim ikinci soracaklari adam ne diyecek .

RuzRuzo
RuzRuzo

706

Bildiğim kadarıyla daha uzun yasaması sağlanıyo ve saldırganlık evden kaçma vs. Gibi olayları önlüyo bilidğim kadarıyla bende köpeğime düşünüyorum

TarcinBey
TarcinBey

13649

Kisirlastirilmayinca Sahiplerine saldırıyorlar, idrar kokuyor, ömürleri kisalir, eğer ki yüksek katta oturuyoruz kaçamaz düşüncesine sahip iseler çok yanlış çünkü pencerelere saldırır düşerse daha çok vebal bence. Bahçeli ev giriş falansa direk kacar zaten

fhatay
fhatay

1898

https://youtu.be/AhuAuCLKkA0 Günah değil. Ailen kendilerine yanlış geldiği için demiştir. Ama yanlış biliyorlar işte.

efruzg
efruzg

114397

kittycat
kittycat

2583

Nihat Hatipoğlu izin veriyor günah deil yani.. Ben aileme nihat hocanın videosunu izletmiştim

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Kittycat
Bi tane birini bulmuşlar ona sormuslar. Her durumda degil bazi durumlarda yapilabilir demis . fıtratı degistirmekle ilgili bir seyler soylemis. Ve hangi durumlarda yapilabildigini sormamiz icin baska birine yönlendirdi. .
Babam kedinin üzüleceğini söylüyor ama o hatirlamiyacak bile . ayrıca bana fark eden bir sey yok onun sagligi icin yapilmali.
Artik o adamdan ne cevap gelir bilmem ama ben gidip yaptiricam kış ayinda . Habersiz . böyle bir karar aldim.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Kediniz koku bırakmaya başladı mı bilmiyorum ama o koku sayesinde kısırlaştırmayı kabul edebilirler. Berbat ötesi bir koku çünkü ve sadece kısırlaştırma ameliyatı bunu engelleyebiliyor. Tabi ki kısırlaştırma bizim için değil onların psikolojik ve beden sağlığı için yapılmalıdır ama koku bırakmaya başlaması ikna edici olabilir.
Fark ettirmeden kısırlaştırmanız mümkün bence. Ameliyat sonrası eve götürdüğünüzde fark ederler ve iş işten geçmiş olur. Sadece ameliyat masrafını ailenizden nasıl isteyeceksiniz? Yani o kadar parayı ne yapacaksın vs. demezler mi?

yasement
yasement

119858

Ben de merak ediyorum koku birakmaya basladi mi? 1 saat icinde salonda 5 yere koku birakti bizimki. Bunlar olabiliyor bahsedin isterseniz. Ben hic titiz biri olmadigim icin sorun etmiyorum mesela. Ama ortalama titizlikte birini mutlaka rahatsiz edecektir.

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Koku birakmaya baslamadi. Veteriner daha zaman var dedi

Minnak53
Minnak53

10961

Fetva ver diye diyanetin sayfası var oraya sorunuzu sorun gelen cevabı ailenize gösterin ;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1000 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR