Annemleri Kedi Almaya İkna Etmek Üzereyim Ama Bi Sıkıntı Var.

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018 Puan

Anneme sorunca tuvaletini nereye yapacak dedi tuvalet eğitimliler dedim
Annemin ablası kediden dolayı ameliyat olmuş ondan korkuyodu aşılarını yaparsak bişe olmicanı söyledim
Yanlız... Annemin kafasında hala kaç senedir aklında olan ; evde kedi yaşamaz. Cümlesini bi türlü kafasından atamadım. Annemi evde kedi bakılabileceği konusunda ikna edebilecek bi bilgisi olan var mıdır acaba?

25 CEVAP

Goupe
Goupe

114799

Pardon pardon yazılarını tekrar okudum fakat.. Tırmalar, getiremem nedir? Bütün kediler tırmalar. Eğer sadece bu yüzden kedi almayacaksanız hiç uğraşmayın. En kötü o kedinin tüyü dökülecek kumunu sıçratacak kakası kokacak. Daha ilk zorluktan eleniyorsun. Yani sokak kedisi daha çok sevgiye muhtaçtır ama hangi kediyi sıkarsan tırmalar. Fazla uzatmadan söyleyeyim kedinin tırmalamasını dert edeceksen sahiplenme.

oztasilares
oztasilares

3870

Kedi evde yaşamaz, dışarıda YAŞAYAMAZ. Annen öyle düşünüyorsa insanların girmediği, beton yığınına dönüşmediği, arabaların geçmediği, temiz suların aktığı, avlanabilecekleri doğal ortamları göstersin eğer gerçekten varsa hiç bir evde hapsolmuş olmasınlar zaten.

oztasilares
oztasilares

3870

Bakın size şöyle söyleyim şimdi siz ikna etmeye çabaladıkça bu konu onları hem sıkar hem iyice uzaklaştırır çünkü fazla inatçı oluyorlar. Annenizin şuan ki tek sorunu evde yaşayamayacağını düşünmekse (yani seviyorsa, ihtiyaçlarını yerine getirebileceğinizi de düşünüyorsanız) fazla uzatmadan eve kediyi getirin ve yaşayabileceğini gösterin. Bu dışarıdaki kedilerin yaşam süreleri veya ne şartlarda yaşadıklarını göstererek gerçekten 1 can bile olsa eve alıp onu kurtarmanın vereceği mutluluğu düşündürebilirsiniz belki.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bu sitedeki tüm kullanıcıları gösterin. Peygamberimizin kedisini anlatın. Evde kedi beslemenin faydalarını okuyun.

sude4luhan
sude4luhan

2350

Kediyi al eve getir atabilicek kadar vicdansız değildir denedim :)

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Annem bahçe diyor ancak bahçemiz yok taşinmicaz da 3 senedir uğraşıyorum artık kesin ikna edebileceğim blr yöntem arıyorum. ;((

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Sokakta yavru kedi yok diğerleri de tırmalar getiremem :(

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

o zaman petlebiden yani bu siteden sahiplendirme ilanlarına bir göz atın

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Yukarıdaki yazıyı okur musunuz ? İkna etmenin küçük blr kısmı kaldı. Yoksa kedi mi yok :D vaaaaay annemle burdan kedi seçtiğimizi hayal ediyorum da ahhhh hayal gibiiii - (yine de teşekkürler)

YsmnLvnt
YsmnLvnt

2642

Evt bencede dinden gir, en sağlam yol ;) hadisleri google le ;) evde kedi beslemenin sevap olduğnu okumuştum hatta...
Ayrıca Kedi pis bir hayvan değildir. Ben kedimin tuvaletini balkona koymuştum etrafına da havlu koydum pis ayaklarını silsin diye. Evin içine hiç pislik getirmiyordu, Ama koltukları ve mobilyaları cırmalar haberin olsun.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

sude4luhan
Hayır denemedin

Zeytinlicorek
Zeytinlicorek

4134

Kedi evde yaşayamıyor ama arabaların vızır vızır geçtiği, kötü insanların onlara eziyet ettiği, yemek ve su bulamadıkları, çöpten gün boyu yemek aradıkları sokaklarda yaşayabiliyorlar öyle mi? Annenize onu sokakta bekleyen tehlikeleri anlatın, evde ne kadar mutlu olacağını, karnının tok olacağını anlatın.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

bakın bu kediyi sonradan sahiplendirmeyin eğer alacaksanız. ne zaman ömürlük bakabileceğinizden emin olursunuz, o zaman kediyi de alırsınız. umudumu kırmayın diyorsunuz ama böyle bir iş kesinlikle kendinizden emin olmadan olmaz. yani umudunuz şimdiden kırılacaksa; bir gün kedi hevesinizin geçmeyeceği ne malum? siz öncelikle kendinizin ne istediğinden emin olun. eğer anneniz kedi almanıza müsade etmezse veya o da kedi istediğinden tam oolarak emin olmazsa bi kediyi kendinize alıştırıp hediyelik eşya gibi birine vermek zorunda kalmayın. lütfen.

oztasilares
oztasilares

3870

Bir yerlerde bahçesi olan birilerine sorun anne kedileri besleyebiliyorlar doğum yapıp sütten kesilenleri sahiplendirmeye çalışıyorlar bulabilirsiniz belki yani eğer olmaz diyorsanız sahiplenmeyin kardeşim size de sıkıntı olmasın annenize de bazen öyle kabullenmek gerekiyor siz bırakınca belki o söylemeye başlar bu sefer

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Ya umudumu yitircek şeyler söylemeyin lütfen....

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1672 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR