Kediyi Nasıl Kurtarabilirler

KenanKral
KenanKral

1037 Puan

Arkadaşlar mrb. Arabamizin altında bulduk.yeni doğmuştu. Daha eşiyle birlikte doğmuş . Göbek bağını temiz bir makas ile kestik . küçüğümuz un vücudu çok soğuktu . sıcak suyun yanına koyduk .Arkadaşlar ne yapmamız gerekiyor


6 CEVAP

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Sıcak tutmanız çok önemli. Sıcak su torbasının üstüne örtü örtüp yavruyu üstüne koymanız işe yarayabilir. Beslenmesi için şimdilik evde bebekler için süt varsa onunla yoksa ılık inek sütü ve su karışımını iğnesiz şırınga,biberon artık ne varsa beslemeniz gerekiyor. Sabah olduğunda açık veterinere bulup cat milk almalısınız. Anne sütünün yerini en iyi tutan şey yavru kedi süt tozudur.
Normalde inek sütü ve bebek mamaları verilmemesi gerekiyor ama şuan acil bir durum ve bu saatte cat milk bulmanız çok mümkün görünmüyor.
Tuvaletini ılık suyla ıslatılmış pamukla genital bölgesine masaj yaparak sizin yaptırmanız ve gazını da sizin çıkarmanız gerekiyor.
İnternetten bolca annesiz kedi bakımı ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Umarım yavrucak yaşar

KenanKral
KenanKral

1037

hala yaşıyor durumu iyi merak etmeyin tüyleride az bişey uzadı

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Şu an durumu nasıl

kedicigim1054
kedicigim1054

3516

sıcakta tutmak için rahat bir kutu hazırlayabilirsiniz kutunun içini sıcak tutmak için bir pet şişenin içine sıcak su doldurun ama kaynar olmasın... ona yavru kedi süt tozlarından alın ama fiyatı tuzlu gelirse insanlar için 6 aya kadar olanlardanda kullanabilirsiniz mamasını verdikten sonra poposunu ve karnını tuvaletini yapması için nemli bir bezle ovalayın... ama mamasını 2-3 saatte bir verin ve ara sıra onların kafasını okşayın anne şevkati anne sıcaklığı verin. gözleri çapaklanırsa bir pamuğa çay damlatıp gözlerini silin

tugcesenbas
tugcesenbas

103281

Hangi şehirdesiniz acaba?

Mineladyy
Mineladyy

697

Ayyy kıyamaam

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 680 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR