Karma Aşı

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581 Puan

Ya Hiçbir veteriner bu konuda bana doğru düzgün bir şey söylemediler kedim sadece bir kere karma aşı oldu karma aşısının ilk Ben yaptırdım ardından tekrar ikinci karma aşı yapılacak diye bir şey söylemedi Ben de bu konuda bilgisizim aradan da Bayağı zaman geçti karma aşının her yıl yapıldığını bile söylemedi doğru düzgün bilgi vermedi açıkçası artık bu veterinerlere güvenim kalmadı doğrusunu sizden öğrenmek istiyorum

2 CEVAP

Ozzge
Ozzge

7249

Karma 1 yapıldıktan sonra yaklaşık 2 3 hafta sonra 2.sinin de yapılması gerekirki yapıldı kabul edilsin, yavruya fayda sağlasın.Netten de bakarsaniz aşı programı var.ilk yıldan sonra da tekrarlanması gereken belli aşılar var evet :)
Dediğiniz gibi sadece 1.yi yaptırıp 2.dozunu tamamlatmadiysaniz onu 'yok' sayabilirsiniz ne yazıkki . Karma 1 ve 2 olarak yeniden yaptırmalısınız .Aşılarınizi tek bir vete takip ettirirseniz aslında onlar size program cikartiyor ,istemeniz gerekli.
Ne yazikki veterinerlerin dedikleri birbirini çoğu konuda tutmadığı için sürekli araştırıp tetikte kalmak biz severlere düşüyor :) Geçmiş olsun yavrunuza .Mutlu günler

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

arkadaşım karma 1 aşsını yaptırıp veterinerin verdiği günde 2. aşı için gitmeyip 1 hafta geciktirmişti. maalesef aşı geçersiz sayılmış ve tekrarı yapılmıştı. aradaki gün sayısı çok önemli yanlış hatırlamıyorsam bizim 18 gündü.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR