Karbon'cuğumun Asabiyeti

betulaltundal
betulaltundal

35470 Puan

Arkadaşlar benim kızım 10aylık dişi bir smokin. Doğduğundan beri bende, biberonla besledim annesi yok diye. Ancak geldiği günden beri bir avuç bebekken bile herkese tıslıyordu, şuan anneme ve bana alışık ama babama hala kendini sevdirmez oynarken hırçınlık yapar tırmalar. Yabancı biri geldiğinde üstüne atlar tıslar. İnanın 10aydır höt demedik öyle el üstünde tutuluyor. İyisiyle kötüsüyle benim canımın içi ama bu durumun çözümü var mıdır?


4 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

"İnanın 10aydır höt demedik öyle el üstünde tutuluyor."
İşte sebebi tam olarak bu...

efruzg
efruzg

114397

Aynı durum bizdede var , anneme bana ve kız kardeşime birşey yapmaz sevdirir oynar . Fakat babama ve erkek kardeşime geldikleri gibi tıslıyor dokundurmuyor. Erkek kardeşim bi kaç kere ödül maması veya başka birşey verdi onada alışır gibi artık nadir yapıyor ama babama tamamen tıslıyor istemiyor :) eve yabancı gelince uzağına gidip yatıyor . Dışarı çıkınca kafesten çocuklara tıslıyor . Aynı durum çoğu kedilerde vardır diye düşünüyorum . Olmayanda vardır fakat babanızda sevdiği yemek ile kaldırabilir ;)

efruzg
efruzg

114397

*kandırabilir dicektim :)

betulaltundal
betulaltundal

35470

Ödül mamasını babam veriyor bu durumu aşmak için ama mamayı alınca işi bitiyor babamla :D
Höt demedik derken şunu demek istedim, gereksiz bağırmayız kızmayız rahatsız etmeyiz. Başlarda bizi de ısırıyordu oyunu ciddileştirip ısrarla üzerimize atlıyordu, hayır demelerle oyunu bırakmalarla vs aştık onu. Gerektiği zaman uyarıyı yiyor yani :D

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 638 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR