Komşular Evlerinde Kedi İstemiyor

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018 Puan

Annemi ikna ettim ama komşular istemiyor. Ev onların olduğundan soruyoruz. İkinci soru hakkımı da boşa harcamak istemiyorum. Komşuların evet demesini sağlayacak ikna edici cümlesi olann (soruma gülmüşsünüzdür once anne barikatı onu geçtik komsu barikatı xD)

50 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Ev kedisinin apartmanın merdiveninde ne işi olabilir ki? Ben onu anlamadım. Yani mesela Fıstık 6 aydır bizde bir kere bile apartmana çıkmadı :/


Burayı okuyun ayrıca.
https://evcilclub.com/apartmanda-evcil-hayvan-beslemek-hakkinda/

Lucky35
Lucky35

764

Neden duvarları mı yiyecekmiş kedi,köpek havlamasından ya da korktuklarından istemeyeni duydum da kediyi ilk defa duyuyorum..Takılmayın bir şey yapamaz komşular ev sahibi,Umursamayın.. Ayrıca kedi ve köpeğinizi bağlı olduğunuz ilin belediye veterinerine götürün karnesi ile birlikte ,oraya kayıt yapıyorlar ve size tasma ucuna takılacak bir no veriyorlar metal, ben evde bulunduruyorum boynuna takmadım,neyse daha sonra kim şikayetçi olursa olsun kedi ve köpekten ne polis ne zabıta asla bir şey yapamıyor..O sizin özel şahsınıza ait bir eşyanız gibi oluyor..Nasıl ki yatak odanıza girip gardıborunuu kurcalama hakları yoksa,bebeklerimiz de aynı özel konuma konuyor bu kayıt ile...Kimseyi umursamayın..Ben çok mücadele ettim yıllarca.Apartmanda bir kurt bir sen bernard besledim yaşlanıp melek oldular,şimdi de bir golden kızım var bebekken sahiplendim.Ayrıca sitenin bahçesinde onlarca da sokaktakileri topluyorum oraya yemek zamanı.Kimseye zararları yok gariplerin,iki yayaklı insan görünümlü fakat insan olmayan çok var..Hem niye ikna edecekmişsiniz ki komşuları ,evinizde bu kedi, kapıyı açıp sokağa dolaşmaya çıkmayacak ki tek başına..Boşverin takılmayın..Ağzı olan konuşur ,insaoğlunu memnun edemezsin..Az insan bolpati :)

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Yani 30 kişinin oturduğu binada herkesden tek tek izin mi alinir? Onlarla aynı evde yaşamayacak kedi Sonuçta evler farklı onları hiçbir şekilde ilgilendirmiyor Ev Kedisi zaten apartmanda gezmeyecek evinizde duracak. sonuçta ses yapmıyor koku yapmıyor pislik yapmıyor binada gezmiyor yerinizde olsam izin almam bile .Ev sahibinizle aynı binada mı oturuyorsunuz sürekli size gidip geliyor mu o zaman bayağı sıkıntı çıkarabilir ama size gelip gitmiyorsa aynı binada oturmuyorsanız samimi değilsiniz yerinizde olsam sormazdım bile bizim eve Kaç tane kuş girdi çıktı Bir sürü hayvan besledik Hiçbirinde sormadık sorma ya da gerek yok zaten anlayamadım yani

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Benim bildiğim siz apartmana ilk taşındığınızda yönetmelikte hayvan beslenmesinin yasak olduğuna dair bir madde yoksa yeni yönetmelik çıkarsalar dahi sizin apartmana girdiğinizde olan yönetmelik geçerli ve istemeseler de bir şey yapamazlar. Bunu daha detaylı araştırıp ev sahibine iletebilirsiniz. Umarım işe yarar

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Ama bunun bir sebebi olması lazım. Pis mi? Eşyalara zarar mı verir? Açıklayamazsa zaten izin vermesi lazım.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Neden? Diye sorun işte.

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Ama annem komşulardan izin almazsak kedi almaz ki

Lucky35
Lucky35

764

Bu çok göreceli bir kavram ,ne yapacapğız ya , bu yaştan sonra vatandaşlara zorla kedi mi sevdireceğiz :) Sevmeyen mutlaka bir bahane bulur..Gözünün üstünde kaş var muhabbeti,ve hayvan sevmeyen insanlara soru sorsan bile kendilerinin dahi inanmadıkları yanıtlar alırsınız..Yanıtını o dahi bllmiyordur..Profiline baktım da,geçsin ,ya zorla mücadele ederek hayvan sevgisini yaşayacaksın ,ya da sabredip ileride kendi evin olunca yaşayacaksın :)

Minnak53
Minnak53

10961

Canımcım eviniz kira bile olsa kimsenin karışmaya hakkı yok köpek olur anlarım sesinden rahatsız olurlar vs .. ama bu bir kedi yahu annenle konuş apartmanınızda dedikoducu artık ne diyim karılar varsa evinize geldiklerinde kediciği saklarsınız emin ol bir süre sonra annende çok sevecektir bağlanacaktır hatta komşuları bile zamanı geldiğinde karşısına alacaktır kime ne ?? Annenin öncelikle komşularını değil senin mutluluğunu huzurunu düşünmesi gerek he sende kaplan istemediğine göre ;) birde aklıma şu geldi annen sana kıyamadı da tamam alalım dedi ama komşuları mı bahane ediyor yani samimi olduğu komşusuna kızım kedi istiyor artık izin vermek zorunda kaldım ama sizede danışmasını isticen lütfen izin vermeyin diye uyarıda bulunmuş olabilir mi valla aklıma buda geldi ne yalan sölim :((

KedimVar
KedimVar

119251

Evi esyali kiralamadiysaniZ karisamaz. Hadi evdeki esyalar onun olur koltuklari vs tirmalarsa onun malina zarar gelecek diye izin vermez ama esyalar onun degilse karismamali sonucta kedi duvarlari kemirmiyor ya. Ona aynen bu soylediklerimi soyleyin kibarca. Her bahanesine cevap bulun ki koseye sikisip izin versin. Ya da annene direk onlara ne ki deyip yine yukarida dediklerimi soyle.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Siz depozitonuzu falan verdiniz mi eve girerken? Vermişsinizdir. Kiranızı düzenli ödüyormusunuz? Ödüyorsunuzdur. O zaman ev sahibi ağzını bile açamaz onu bu konu hiç ilgilendirmez.

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Aynen sizlerin dediği gibi söylicem geldiklerinde kesin ikna etçemmm hepinize teşekkürlerrrr :))

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Zaman ayırmanın sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Benim de yaşım çok büyük değil. Ancak yine de mutlaka vakit bulunuyor kedi alınınca :)

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

4 yaşımda beslediğim şirin adlı kedimiz vardı. ;)) Şüpheniz olmasın doğdumdan beri istediğimden xD krallar gibi bakacağıma eminim bakımı bile eğlenceli geliyor bana :D Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkürler umarım ikna ederim. :))

Sirinkedisever
Sirinkedisever

13018

Evlerinde istemiyor derken kiradayız o anlamda bizim almamıza izin yok

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3021 Görüntüleme
  • 50 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR