






















































































































































Bal ve Kaymak’a yuva arıyorum. 🤍
Bal ve Kaymak anne-kız. İkisi de elimde doğup büyüdü. Tekir ve British kırması, kehribar gözlü, çok uslu ve sevgi dolu iki kızım.
İnsanlarla vakit geçirmeyi çok severler. Yanınıza gelir otururlar, siz nereye giderseniz peşinizden gelirler. Evde de dışarıda da sakin, uyumlu ve hanımefendi gibidirler.
Onları sahiplendirme sebebim maalesef sağlık problemim. Alerjim artık çok ilerlediği için aynı ortamda bulunmamız bile bana ciddi rahatsızlık veriyor. Bu kararı vermek benim için hiç kolay olmadı.
Onlar için tek isteğim, gerçekten sevilecekleri ve ömür boyu aileleri olacak güvenilir bir yuva bulabilmek.
Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.
Onaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.

