






















































































































































Maalesef evlilik sürecim, zaman yetersizliği ve kedi alerjim nedeniyle canımdan çok sevdiğim iki dostuma artık hak ettikleri ilgiyi gösteremiyorum. Bu yüzden onlar için gerçekten sevgi dolu, güvenli ve ömürlük bir yuva arıyorum.
🐱 Şans – 3 yaşında, kısır. Sakin, uslu ve uyumlu bir karaktere sahip. Kimseye sataşmaz, bulunduğu ortama kolay uyum sağlar.
🐱 Gofret – 4 yaşında, kısır. İnsanları çok sever, ilgiye ve sevgiye bayılır. Kucağa gelmeyi çok seven, sevecen bir kedidir.
İkisi de ev ortamında yaşamaya alışkın, tuvalet eğitimleri tam ve sağlıklıdır. Mümkünse birbirlerinden ayrılmadan, birlikte sahiplendirilmelerini çok isterim. Birlikte büyüdüler ve birbirlerine alışıklar.
📍 Konum: Hakkari / Yüksekova
Lütfen sadece gerçekten ömür boyu bakabileceğini düşünen, hayvan sevgisi olan kişiler iletişime geçsin. Onları rastgele bir yere değil, ailelerinin bir parçası olacakları sıcak bir yuvaya emanet etmek istiyorum.
Paylaşarak doğru kişiye ulaşmamıza yardımcı olursanız çok sevinirim. 🙏🐾 her şehre götürebilirim
Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.
Onaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.

