






















































































































































Bu güzel kızımızı bir borunun içinde sıkışmış halde bulduk. Arabalardan korktuğu için karşıya geçememiş, korkudan kendini güvenli sandığı borunun içine atmıştı.
Onu oradan kurtardık. Şimdi yazlıkçı bir ablamız bakıyor ama 1 ay sonra Ankaraya dönecek. Dönmeden sahiplendirmek istiyoruz aksi halde sokaklara geri dönecek. Evimizde kedilerimiz var bir tane daha bakacak durumumuz maalesef yok. Bu küçücük kızın sokakta büyümesini istemiyoruz.
Karakteri lady diana gibidir. Aşırı sevecen biri. Üç renkli, pofuduk tüylü, çok tatlı bir yavru. Onun ihtiyacı olan şey bir kap mama değil sadece; güvende hissedeceği, sevileceği ve ömür boyu “benim evim” diyebileceği bir yuva. Kuşadası’ndan sahiplendireceğiz.
Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.
Onaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.

