Kedilerime bazı özel sebeplerden dolayı ömürlük ve güvenilir yuvalar arıyorum.

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
Kedilerime bazı özel sebeplerden dolayı ömürlük ve güvenilir yuvalar arıyorum. fotoğraf

Benim için en önemli konu, gidecekleri evin kalıcı olması. Bir süre bakılıp daha sonra tekrar sahiplendirilmelerini ya da sokağa bırakılmalarını kesinlikle istemiyorum. Onları ailenin bir bireyi olarak görecek, sağlıklarıyla ve ihtiyaçlarıyla ilgilenecek, sevgiyle bakacak kişilerle iletişime geçmek istiyorum.

Bu nedenle sahiplendirme konusunda biraz seçici davranacağım. Daha önce kedi bakmış veya kedi bakımının sorumluluğunun farkında olan kişilere öncelik vereceğim.

Ücretsiz sahiplendirilecektir. Tek isteğim, gerçekten sevilecekleri ve ömürlerinin sonuna kadar güvende olacakları bir yuva bulmaları. 🐾🤍

Ciddi olarak sahiplenmek isteyenler mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
k1697802

Şeyda nu Şahin (k1697802)

0(507) 584 78 47

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
16.08.2026
Adı
Mavi,kedo,yulaf,yele
Şehir
Yaş
Yetişkin (2 - 7 Yaş)
Boyut
Orta Boy
Cinsiyet
Dişi
Kimden
Sahibinden

BENZER İLANLAR