🐾 ACİL YUVA ARANIYOR – 3 AYLIK ERKEK YAVRU 🐾

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
🐾 ACİL YUVA ARANIYOR – 3 AYLIK ERKEK YAVRU 🐾 fotoğraf

Bu güzel çocuğu yaklaşık 15 gün önce sokakta gördüm. Hasta olduğunu fark edince veterinere götürdüm. Durumu sandığımızdan daha ağırdı. Ağzında ciddi bir enfeksiyon vardı, kan değerleri çok düşüktü ve vücudu ciddi şekilde susuz ve halsizdi.

Tam 15 gün veterinerde tedavi gördü. Çok zor bir süreç geçirdi ama minik oğlumuz pes etmedi. Tedavisi tamamlandı, toparlandı ve artık sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.

İç-dış parazit uygulamaları yapıldı ve aşıları yapıldı. Şu an geçici yuvasında, güvende.

Fakat onu dışarıda bırakmayı denediğimizde içimiz el vermedi… Bir günlüğüne güvenli bir mesire alanına bırakmayı denedik. Kontrol etmek için yanına gittiğimizde bıraktığımız kutudan hiç çıkmamıştı. Koyduğumuz mamaya bile dokunmamıştı. Sürekli miyavlıyordu. Sadece biz yanına oturup elimizden mama verdiğimizde yemek yiyebildi.

Dışarıdan çok korkuyor. İnsan yanında kendini güvende hissediyor ama tek başına kaldığında kutusundan bile çıkamıyor. Bu yüzden onu tekrar sokağa bırakmaya kıyamadık. Onca hastalıktan sonra şimdi yeniden korku ve açlık yaşamasını istemiyoruz.

3 aylık, erkek. Çok uslu, sakin ve sevgi dolu bir çocuk. Şu an biraz ürkek ama yaşadığı onca şey düşünüldüğünde bunun çok normal olduğunu düşünüyoruz. Ona güvenli bir ortam ve biraz sabır verildiğinde çok güzel bir şekilde açılacağına inanıyoruz.

Bizim evimizde zaten iki kedimiz olduğu için ne yazık ki onu kalıcı olarak sahiplenemiyoruz. Bu nedenle onu gerçekten sevecek, ömürlük yuvası olacak ve ona sabır gösterecek bir aile arıyoruz.

🙏 Lütfen onu “sokağa alışır” diye düşünmeyin. Denedik ve dışarıda ne kadar korktuğunu kendi gözlerimizle gördük. Bu çocuk artık bir yuva, güven ve sevgi istiyor.

Onca zorluğu atlattı. Şimdi tek eksiği onu ömür boyu sevecek bir aile.

🐾 3 aylık | Erkek | Tedavisi tamamlandı | 15 gün veterinerde tedavi gördü | Aşıları yapıldı | İç-dış parazitleri yapıldı | Uslu ve sakin

Belki de onun hayatındaki en zor 15 gün geride kaldı. Şimdi güzel bir hayatı olsun istiyoruz. Civar ilçelere araçla bırakabiliriz.

Sahiplenmek isteyenler lütfen iletişime geçsin. Ömürlük yuvasını arıyoruz.

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
k1404049

Merve Güner (k1404049)

0(552) 876 42 56

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
25.08.2026
Adı
Midas
Yaş
Yavru (0-6 Aylık)
Boyut
Küçük Boy
Cinsiyet
Erkek
Kimden
Geçici Evinden

BENZER İLANLAR