Ömürlük yuva arıyor

Sen de yardım et:   Paylaş   Tweet'le
Ömürlük yuva arıyor fotoğraf

YUVA ARIYOR

1,5 yaşında erkek kısırlaştırılmış yakışıklı oğlumuz ömürlük yuvasını arıyor.

Kendisi bir aile kedisi. Tüm aşıları tam, kısırlaştırılmış ve sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılmış. Şimdiye kadar sevgiyle, aile ortamında yaşamış.

Ancak sahibinin bebeğinin dünyaya gelmesi ve oluşan alerji problemi nedeniyle, istemeyerek de olsa onun için yeni ve güvenli bir yuva arıyor.

❗️Bu nedenle geçici bir yuva değil, ömür boyu ailesi olacak, sorumluluğunun farkında ve onu bir eşya gibi görmeyecek bir yuva arıyoruz.

1,5 yaşında Erkek ✂️ Kısır Tüm aşıları tam Ev ortamına alışık ❤️ Sevgi dolu, güzel huylu bir aile kedisi

Lütfen “çocuğum büyüyünce geri alırım”, “bakamazsam bırakırım” düşüncesiyle iletişime geçmeyin. Onun artık bir kez daha yuva değiştirip üzülmesini istemiyoruz.

Sahiplendirme, mümkünse ev ortamı ve yaşam koşulları değerlendirilerek yapılacaktır. Gerçekten ömürlük bir dost edinmek isteyenler iletişime geçebilir.

Bir canın hayatını değiştirmek bazen sadece bir “yuva olabilirim” demekle başlar.

YORUMLAR


Henüz hiç yorum yazılmamış.
Brcnyxll

Bircan Yuksel (Brcnyxll)

0(531) 969 75 61

İlan Sahibine Mesaj Gönder

ÜCRET İSTENİRSE GÜVENMEYİN!

Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.


Tarih
29.08.2026
Adı
Pera
Yaş
Genç (6 Aylık - 2 Yaş)
Boyut
Orta Boy
Cinsiyet
Erkek
Kimden
Sahibinden

BENZER İLANLAR