






















































































































































Bu güzel kız bir süre önce araba çarpması sonucu arka bacaklarında ciddi kırıklar oluşması nedeniyle tedavi altına alındı.
Yaklaşık 1-2ay boyunca veterinerde kaldı. Ameliyatı yapıldı ve şu anda iyileşme sürecinde. Ancak artık sürekli veteriner ortamında kalması yerine, sakin, güvenli ve sevgi dolu bir evde bakım görmesi gerekiyor. ❤️🩹
Kendisi önceden kısırlaştırılmış, çok sevecen, sakin ve mazlum bir kedi. Yaşadığı onca şeye rağmen insanlara karşı sevgisini kaybetmemiş. 🥺❤️
Şu anda kendi evime almam maalesef mümkün değil. Bu nedenle onun iyileşme sürecinde yanında olacak ömürlük yuva arıyorum.
🏠 İyileşme sürecinde güvenli bir ortam 💊 Veterinerin önerdiği bakım ve ilaçların düzenli uygulanması ❤️ Bolca sevgi ve sabır . Tedavi süreci ve veteriner kontrolleri konusunda gerekli bilgiler paylaşılacaktır.
Sokağa geri dönmesi kesinlikle istemediğimiz bir seçenek. Ameliyat sonrası toparlanabilmesi için sıcak ve güvenli bir yuvaya ihtiyacı var.
Kargo/taşıma ücreti dahil herhangi bir sebeple ücret isteyen kişilere güvenmeyin ve lütfen buraya tıklayarak bize bildirin.
Onaylı Yem Deposu Sertifikası
Şikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
gönderiliyor...
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.

